Workshop Yin, Yang & Klank

Workshop Yin, Yang & Klank van Yoga4U

Door: Yoga4U  06-07-2012
Trefwoorden: Begeleiding, Workshops, Persoonlijke Ontwikkeling

Op 21 juli organiseert Yoga4U de workshop Yin, Yang & Klank. Dit is een combinatie van Yin Yoga, een zachte rustige vorm van yoga, en Yang Yoga een wat meer dynamische, actieve vorm van yoga. Tijdens de workshop worden beide vormen afgewisseld om tot een diepe ontspanning te komen en om in contact te komen met jezelf zoals je werkelijk bent. De klanken worden toegevoegd door Tiny van Kooten, zij zal de workshop afsluiten met een speciale klankschalen massage. Yin Yoga  is vooral gericht op het bindweefsel. Door lang in dezelfde houding te verpozen breng je dit weefsel op rek. Met langdurige rek creëer je ruimte in je gewrichten en wordt dat ‘verbindende weefsel’ soepeler. Omdat alles met elkaar verbonden is ontstaat hierdoor niet alleen ruimte in je lichaam maar ook in het denken, voelen, eigenlijk in je hele zijn. Hierdoor wordt de doorstroming verbetert en kan je energie optimaal gaan stromen.Yang Yoga is vooral gericht op het spierweefsel. In de beweging (Yang) ga je van de ene houding vloeiend door naar de ander. Je creëert een ‘Flow’ van rustige bewegingen. Deze sierlijke bewegingen maken het lichaam sterker en soepeler. De speciale klankschalen massage heeft een heilzame werking op lichaam en geest. Iedere schaal heeft zijn eigen trilling en eigen werking. Met de klankschalen kunnen blokkades worden gevonden en opgelost. De workshop is gericht op het creëren van ruimte in lichaam en geest. In contact komen met jezelf zoals je daadwerkelijk bent. In de Yin & Yang het zelf herstellend vermogen activeren zodat je je weerstand en vitaliteit kunt verhogen.
Datum: 21 juli
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: €30,00 (€25,00 voor leden)
Docenten: Bianca van der Pol, Mariëlle Hebing & Tiny van Kooten (klankschalen)
Plaats: Kleinzand 151 SneekIndien de plaatsen gevuld zijn, werken we met een wachtlijst

Trefwoorden: Begeleiding, Easy Flow Yoga, Personal Coaching, Personal Yoga, Personal Yoga Training, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei, Stress, Workshops, yin yoga, Yinyoga, Yoga,

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Yoga4U

08-06-2012

Lezing: What the bleep do(n't) we know?!

Hier in het westen wordt gezondheid steeds meer benaderd vanuit verschillende hoeken. De bekende westerse medische kennis wordt meer en meer aangevuld met de eeuwenoude kennis vanuit de energetische leer. Emrik Suichies verbindt in deze lezing deze kennis met elkaar.


08-06-2012

Workshop Yin & Meditatie

Exclusieve workshop met Janet Lau (Hong Kong) Je bewust worden van je lichaam, je gedachten en emoties. Met behulp van Yin yoga houdingen en verschillende methoden van meditatie gaan we de wortels van onze emoties verkennen. Leren om voor ze te zorgen zonder ze te onderdrukken en ze te verwaarlozen. Onze emoties laten uitgroeien tot onze leraar in plaats van ze een obstakel te laten worden in ons leven.