Yin Yoga

Door: Yoga4U  12-11-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Stress

Yin yoga is een vorm van yoga welke al eeuwen oud is.
Paul Grilley heeft deze vorm de laatste 15 jaar weer leven in geblazen door er veel over te publiceren en te laten zien dat deze vorm van yoga naast alle yang-vormen een plaats verdient. Yin yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten.
Het is een meditatieve vorm en geeft ruimte in het lichaam in de ”ruimste” zin van het woord.
Yin yoga houdingen worden dan ook op een passieve, maar wel intensieve manier beoefend en lang aangehouden (tussen 2 en 5 minuten). Op die manier wordt eerder het bindweefsel dan de spieren opgerekt en gestimuleerd. Hierdoor worden gewrichten beweeglijker en actiever.
Dit wederom stimuleert meer opening en ruimte in ons lichaam; in het bijzonder rond het gebied van heupen, heiligbeen en de gehele rug.

Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Stress, yin yoga, Yoga

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Yoga4U

13-11-2011

Dru Yoga

Regelmatige beoefening maakt het mogelijk blokkades op elk niveau op te ruimen en kan het welzijn van iedereen bevorderen, ongeacht leeftijd of (gezondheids) conditie.


12-11-2011

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert de concentratie, de ontspanning en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt het je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie!


12-11-2011

Power Yoga

Door met enige regelmaat aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse veranderingen bij de beoefenaar merkbaar worden. Zo wordt het lichaam leniger en krachtiger, verbetert de lichaamshouding, krijgt men meer energie, vindt er reiniging van het lichaam plaats en kan er meer innerlijke rust ontstaan. Bijkomend verschijnsel is veelal ook het kwijtraken van overtollige kilo´s.


11-11-2011

Yin Yoga Teacher Training

1e Yin Yoga docenten opleiding in Nederland!!