Yin Yoga Teacher Training

Door: Yoga4U  11-11-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Yoga

1e Yin Yoga docenten opleiding in Nederland!!

Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, yin yoga, Yoga, Yoga Centrum, Yoga Lessen, Yoga School, Yogacentrum

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Yoga4U

13-11-2011

Dru Yoga

Regelmatige beoefening maakt het mogelijk blokkades op elk niveau op te ruimen en kan het welzijn van iedereen bevorderen, ongeacht leeftijd of (gezondheids) conditie.


12-11-2011

Yin Yoga

Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid, en indien van toepassing, een sneller herstel na fysieke of mentale problemen.


12-11-2011

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert de concentratie, de ontspanning en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt het je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie!


12-11-2011

Power Yoga

Door met enige regelmaat aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse veranderingen bij de beoefenaar merkbaar worden. Zo wordt het lichaam leniger en krachtiger, verbetert de lichaamshouding, krijgt men meer energie, vindt er reiniging van het lichaam plaats en kan er meer innerlijke rust ontstaan. Bijkomend verschijnsel is veelal ook het kwijtraken van overtollige kilo´s.