Financiële-, Fiscale diensten en Adviezen

Financiële-, Fiscale diensten en Adviezen van KUBUS Steggerda-Heerenveen

Door: KUBUS Steggerda-Heerenveen  11-07-2011
Trefwoorden: Advies, Boekhouding, Mkb

Missie

KUBUS Steggerda-Heerenveen heeeft als missie om vanuit de visie van de klant een bijdrage te leveren in het oplossen van de issues die er liggen, door middel van financiële en fiscale diensten en adviezen.

Werkwijze

Wij als KUBUS Steggerda-Heerenveen streven naar een duurzame relatie, met een persoonlijke benadering met kennis van zaken, en luisteren naar onze klanten. We communiceren op een eenvoudige en heldere wijze, waarbij de overall situatie niet uit het oog wordt verloren. De aanpak van KUBUS Steggerda-Heerenveen zal begeleidend, leerzaam en passievol zijn en niet alleen gericht op het nu maar ook met een toekomstvisie.

Dit bereiken wij mede door een goed geautomatiseerde kantooromgeving en niet te vergeten door onze overzichtelijke en periodieke rapportages.

Trefwoorden: Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, Administratiekantoor, Administratieve Dienstverlening, Advies, Belasting, Boekhouding, Financieel Advies, Financieel Adviseur, Financiele Administratie, Fiscaal, Inspiratie, Jaarrekening, Loonadministratie, Mkb, Ondernemer, Online Boekhouding, Particulier, Samenwerken, Startende Ondernemers, zzp

Andere producten en diensten van KUBUS Steggerda-Heerenveen

03-04-2010

Een nieuwe lente een nieuw gezicht

Wij zijn een bureau dat SERVICE met hoofdletters schrijft, onze werkzaamheden voor elke klant in welke omvang dan ook heeft onze hoogste prioriteit. Door ons deskundig en gemotiveerd netwerk van onafhankelijke adviseurs heeft VisionSolution de maximale flexibiliteit met minimaal dezelfde kwaliteit als de grote kantoren.  Wij hebben veel werkzaamheden geautomatiseerd en kunnen zonder tussenschakels zaken in een kort tijdsbestek realiseren. Waarbij de klant zich volle