DreamMaster Dreamstar

DreamMaster Dreamstar van Unibed B.V.

Door: Unibed B.V.   12-08-2011
Trefwoorden: Financiering, Matrassen, Meubelen en Meubelgoed

 

Nieuw bij Unibed! Complete DreamMaster® hotel boxspring: 180 x 200cm. Helemaal compleet voor jarenlang slaapplezier. Nu voor een bijzonder aantrekkelijke introductieprijs!. Slechts 749,00! Met topmatras en hoofdbord!

De Dreamstar is een heuse DreamMaster® . Dit merk, dat wereldwijd hotelbedden produceert voor de 4- en 5-sterrenhotels, heeft nu ook een bed ontwikkeld voor de slaapkamer bij u thuis. Natuurlijk zijn ook hier dezelfde fraaie en degelijke hotelmaterialen in dit bed verwerkt . En…het  is allemaal vakkundig handwerk!

De boxen zijn opgebouwd uit een oven gedroogd en gestoomd hardhouten frame. Daarop zijn geluiddempende materialen en een beproefde 5 slags Bonell vering aangebracht met een draaddikte van 2,2mm. Het geheel is afgedekt met comfort verhogende lagen. De boxen staan elk op zes fraaie houten poten, waardoor de box ook in het middengedeelte goed ondersteund wordt.   

De matrassen zijn eveneens voorzien van een 5 slags Bonell vering en diverse comfort verbeterende afdeklagen. De combinatie van de matras met de box levert een ongekende comfortabele ondersteuning van het lichaam.

De matras is bekleed met hetzelfde degelijke meubellinnen als de boxen.

Om het comfort nog completer te maken is de boxspring voorzien van een topmatras met een 5cm dikke kern van high density foam. Ook deze dekmatras is uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als de rest van het bed.

Aan de boxspring combinatie is een hoofdbord bevestigd. Dit hoofdbord is gestoffeerd met dezelfde kleur meubellinnen als de boxen en matrassen. 

Trefwoorden: Binnenvering, Bonellvering, comfortabele bedden, dreammaster, Financiering, Hotelbedden, kingsize bedden, kingsize boxsprings, kwaliteit prijs verhouding, lekkere boxspring, Matrassen, Meubelen en Meubelgoed, Moderne Boxspring,

Andere producten en diensten van Unibed B.V.

DreamMaster Silverstar van Unibed B.V.  thumbnail
12-08-2011

DreamMaster Silverstar

projectboxspring hoogwaardige kwaliteit duurzaam prijs kwaliteit verhouding leatherlook hotelbedden boxspring


DreamMaster Superstar van Unibed B.V.  thumbnail
12-08-2011

DreamMaster Superstar

hoge prijs kwaliteit verhouding duurzaam kwaliteitsproduct topper in hotelbranche.


DreamMaster Goldstar van Unibed B.V.  thumbnail
12-08-2011

DreamMaster Goldstar

duurzaam hoogwaardig kwaliteitsproduct prijs-kwaliteit verhouding maatwerk garantie