Ontwerpwedstrijd van sieradenmerk The Jewelry Story

Ontwerpwedstrijd van sieradenmerk The Jewelry Story van Atelier The Jewelry Story

Door: Atelier The Jewelry Story  13-07-2009
Trefwoorden: Ontwerp, Sieraden, Webwinkel


The Jewelry Story is het nieuwe sieradenmerk van ontwerpers Jan Kerkstra en Marion Pannekoek. Begin dit jaar introduceerden zij het nieuwe merk met de webwinkel www.thejewelrystory.com. Om de introductie te vieren, nodigen ze iedereen die van duurzame en tijdloze schoonheid houdt uit een ontwerp te maken voor The Jewelry Story.
Het winnende ontwerp wordt door Jan Kerkstra en Marion Pannekoek uitgevoerd en in gelimiteerde, genummerde oplage verkocht via de website. De winnaar ontvangt het eerste nummer van het winnende sieraad. De winst van deze sieraden komt ten goede aan een goed doel dat mede door de winnaar wordt gekozen. De ontwerpwedstrijd start op 1 september en op 31 oktober is de sluitingsdatum. De winnaar wordt bekendgemaakt op het Flavourites Life Event in het World Fashion Centre in Amsterdam op 19 november. Tijdens een feestelijke presentatie van de nieuwe collectie op 12 en 13 december in Beetsterzwaag wordt het winnende ontwerp getoond. ( Alle informatie en spelregels staan vanaf 15 augustus op : www.TheJewelryStory.com )


De sieraden en de ontwerpers van The Jewelry Story
Kerkstra en Pannekoek maken moderne, handgemaakte sieraden van eigen ontwerp met veel aandacht voor detail. De sieraden zijn van een hoge kwaliteit, duurzaam en verrassend draagbaar, gemaakt met liefde en vakmanschap.  Jarenlang woonden en werkten Kerkstra en Pannekoek in Amerika en bouwden daar een eigen klantenkring op. Dat zie je nog terug in de veelal Engelstalige namen die de sieraden hebben. De vormgevers van The Jewelry Story laten zich inspireren door architectuur, design, mode en door hun internationale reizen. Marion Pannekoek schrijft in haar BlOG The Latest Story: http://www.thejewelrystory.com/nieuws.html, over sieraden en wat haar inspireert in het leven. Het werk van Kerkstra en Pannekoek won al diverse prijzen en is opgenomen in de collectie van onder andere het Columbia Museum of Art in Columbia, USA en het Fries Museum in Leeuwarden.

- - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Neem voor meer informatie contact op met Jan Kerkstra en Marion Pannekoek op telefoonnummer (0516) 48 18 57 of via [email protected]
CD-bijlage: foto’s in hoge resolutie van sieraden van The Jewelry Story en dit persbericht.

Trefwoorden: Flavourites, Handgemaakt, Onlinestore, Ontwerp, Ontwerpers, Ontwerpwedstrijd, Sieraadontwerpwedstrijd, Sieraden, Sieradenmerk, Tijdloos, Webwinkel,