Gratis verzending bij Tante Tootje op 16 & 17 april 2007

Gratis verzending bij Tante Tootje op 16 & 17 april 2007 van Tante Tootje, Kraamkado's & Piepschuimletters

Door: Tante Tootje, Kraamkado's & Piepschuimletters  15-04-2007
Trefwoorden: Baby, Kado, Site

Tante Tootje wil hiermee voor nieuwe klanten de drempel van de webwinkel verlagen; bestaande klanten weten al hoe het werkt, maar mogen dit voordeel natuurlijk niet missen.
Die drempel blijkt er toch te zijn, zo zegt Siegrid Schuitmaker, de vrouw achter Tante Tootje. 'Ik hou bij hoeveel bezoekers op de site komen, ik kan zelfs zien hoelang ze in mijn winkel zijn. Of op welk zoekwoord ze binnenkomen." Dat niet iedereen bestelt is logisch, maar toch vindt Siegrid het leuk om met dit soort korte acties uit te proberen of het item verzendkosten bijvoorbeeld voor potentiële klanten een reden is om niet te bestellen. Op Twinkle is een discussie gaande over het feit dat klanten zich storen aan (te) hoge verzendkosten. Tante Tootje hanteert een standaard tarief (binnen Nederland) van € 3,95 per zending/adres. "Heel redelijk," redeneert Siegrid, "maar ik snap ook wel dat je voor een labeldoekje van Snoozebaby, dat € 9,95 kost en gemakkelijk in een envelop kan, geen € 3,95 verzendkosten wilt betalen".

Het is niet te doen volgens Siegrid om elk artikel te wegen en te meten én er een all-inclusive prijs van te maken; want als iemand dan twéé kraamkado pakketten bestelt en wil laten afleveren op één adres, dan moet hij/zij dubbele verzendkosten betalen.

Trefwoorden: Actie, All-inclusive, Artikel, Baby, Bezoekers, Bijhouden, Dubbel, Envelop, Geen Verzendkosten, Gratis Verzending, Kado, Kennismaking, Kraamkado, Labeldoekje, Site, Verzendkosten

Contact Tante Tootje, Kraamkado's & Piepschuimletters

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share