FrontRange Solutions introduceert IP Office Suite

Door: Frontrange Solutions Uk  15-03-2006
Trefwoorden: Communicatie, It, Ip-telefonie

Arnhem, 14 maart 2006 -  FrontRange Solutions heeft de IP Office Suite op de markt gebracht, een systeem voor zakelijke telefonie, dat gebaseerd is op IP-telefonie. De IP Office Suite is een pure software-applicatie, die bestaande infrastructuur en hardware voor telefonie vervangt. Dankzij integratie met Microsoft Office en andere FrontRange-producten kan de IP Office Suite uitgroeien tot een geavanceerd systeem voor zakelijke telefonietoepassingen met tal van handige voorzieningen.

"De IP Office Suite vormt de basis voor onze nieuwe Communication Management productlijn", zegt Cees Broer, sales manager Benelux van FrontRange Solutions. "De IP Office Suite is ontwikkeld om onze klanten een complete oplossing voor hun customer contacts aan te bieden. De suite bestaat uit tal van telefonie- en softwarecomponenten, waarmee een compleet bedrijfstelefoniesysteem samengesteld kan worden. Daarmee kunnen alle klantcontacten efficiënt en prettig afgehandeld worden. En wat belangrijker is: IP Office Suite kan ook als platform voor tal van andere toepassingen gebruikt worden."

Draaiend op een eenvoudige Microsoft Windows server geeft de IP Office Suite via een soft switch toegang tot een compleet systeem voor traditionele telefoniediensten en allerlei op internet gebaseerde diensten. IP Office Suite biedt niet alleen een krachtige IP-bedrijfstelefoniecentrale (PBX), Voice over IP, Communicator SoftPhone en ondersteuning voor desktop IP-telefoons met SIP, maar beschikt ook over auto-attendants met een web-based applicationbuilder, unified voice messaging met e-mail integratie, recording-on-demand, diverse rapportagetools voor gesprekken en web-based beheer functies. De suite kan eenvoudig gekoppeld worden aan modules uit FrontRange GoldMine® IP Voice Suite en IP Contact Center en geïntegreerd worden met Microsoft's Live Communications Server (Outlook® and Exchange)-applicaties. Daarmee kunnen bijvoorbeeld telefoonnummers direct uit Outlook gekozen worden en kunnen telefoons en telefoongesprekken via screen pops in Office-toepassingen bediend en gemanaged worden.

Cees Broer: "Deze IP-telefonie oplossing levert een compleet, op de nieuwste standaards gebaseerd VoIP-bedrijfstelefoniesysteem, waarmee traditionele, complexe, dure telefoniesystemen en netwerkcomponenten als gateways overbodig worden. Klanten kunnen met het systeem uit een brede range van SIP-telefoontoestellen en USB headsets kiezen en van de vele functionaliteiten van de IP desktop Softphone (conferencing, parallelgesprekken, voice mail) gebruik maken. Ook beheer en rapportage worden met selfmanagement functies en een webbased console veel eenvoudiger. Voor bedrijven met meerdere vestigingen, telewerkers en mobiele medewerkers vervallen bovendien de kosten voor intern telefonieverkeer."

Trefwoorden: Communicatie, Ip-telefonie, It

Contact Frontrange Solutions Uk

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share