Fysio Dokkum - Damwoude

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Doniawei 77 , 9104 GJ Damwald, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio Dokkum - Damwoude

Je komt bij de fysiotherapeut terecht na verwijzing door huisarts of specialist, of je maakt gebruik van de directe toegankelijkheid (DTF) en gaat zonder verwijzing op eigen initiatief. In het laatste geval volgt dan een screening door de fysiotherapeut, om eventuele niet behandelbare klachten uit te sluiten. Daarop volgt dan een onderzoek, waarin gekeken wordt wat voor behandeling nodig is. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld en met de patiënt besproken.

De eigenlijk behandeling kan dan op allerlei manieren verlopen: de belangrijkste behandelmanier is oefentherapie. Hierbij wordt d.m.v. allerlei oefeningen en trainingen geprobeerd de normale functie van het bewegingsapparaat te herstellen. In het begin is dit vaak een individuele behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten kan dit later in kleine groepje gebeuren, zodat er meer tijd is om te oefenen, maar ook minder intensieve begeleiding. Als het nodig is om de functies verder te verbeteren kan hierna nog verder geoefend worden in groepen van 6 - 10 mensen (groepsfysiotherapie).

Naast de oefentherapie kan ook nog gebruik gemaakt worden van allerlei andere vormen van fysiotherapie, bijv. massage, warmte, Ultrageluidtherapie en diverse vormen van elektrotherapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Dokkum - Damwoude in Doniawei 77, Damwald Fryslân 9104 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Damwald Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Damwald 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228074]