Fysio- en Manuele Therapie Gorredijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg 24 A , 8401 DP Gorredijk, Fryslân

E-mail

Over Fysio- en Manuele Therapie Gorredijk

De fysiotherapeut behandelt individueel en groepen. De behandeling kan bestaan uit algemene passieve mobilisatietechnieken, oefentherapie, massage en fysiotechniek. Daarnaast heeft de algemeen fysiotherapeut een adviserende en coachende rol.
De behandeling van de fysiotherapeut kent verschillende doelen zoals het verbeteren van het dysfunctioneren van het bewegingsapparaat en het voorkomen van nieuwe klachten.
Soms zal de fysiotherapeut patiënten begeleiden om te leren omgaan met zijn/haar beperking.
De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar preventieve gezondheidszorg. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten.

Binnen fysiotherapie Gorredijk wordt veel aandacht geschonken aan bij- en nascholing om de ontwikkeling van ons vak op de voet te volgen. Daarom zijn alle fysiotherapeuten bij fysiotherapie Gorredijk registerfysiotherapeuten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysiotherapieGorredijk

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio- en Manuele Therapie Gorredijk in Stationsweg 24 A, Gorredijk Fryslân 8401 DP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Gorredijk Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorredijk Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228609]