Fysiotherapie Dongeradeel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Suiderbaanstraat 1 , 9101 AM Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Fysiotherapie Dongeradeel

FYSIOTHERAPIE DONGERADEEL

Fysiotherapie Dongeradeel, van zorg naar beter!

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Die boodschap hoort u maar al te vaak. Op de fiets door Dokkum en omgeving, in de tuin werken, eens vaker de trap nemen of sporten; het zijn allemaal manieren om te voldoen aan de dagelijkse dosis van 30 minuten beweging .

Is deze dosis beweging voor u niet vanzelfsprekend? Heeft u (chronische) pijnklachten, blessures of trekt een aandoening als COPD een zware wissel op uw conditie? Dan staat Fysiotherapie Dongeradeel voor u klaar.

In een open en gastvrije praktijk bieden wij u kwalitatief hoogwaardige zorg. Onze specialisaties zijn zeer ruim en staan garant voor zorg op maat. Om fysiotherapie in Dokkum en omstreken nog meer toegankelijk te maken, zijn er vestigingen in Ternaard, Holwerd en Dokkum-Zuid. Fysiotherapie Dongeradeel helpt u graag vooruit door beweging!

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiotherapie.dongeradeel

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Dongeradeel in Suiderbaanstraat 1, Dokkum Fryslân 9101 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825720]