Fysiotherapie en Training GRIP

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Birdaarderstraatweg 72 A , 9101 DC Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Fysiotherapie en Training GRIP

Onze praktijk is gelegen op het terrein van Ziekenhuis de Sionberg te Dokkum, een multidisciplinaire concentratie van gezondheidszorg. U kunt meteen, óók zónder bezoek aan arts of specialist, langs komen, bellen of mailen voor het maken van een afspraak.De praktijk is aangepast aan de eisen van deze tijd: volledig rolstoeltoegankelijk, voorzien van invalidentoilet en ruime douches, deels aangepast voor mensen met een beperking. Naast een drietal behandelkamers hebben we de beschikking over een oefenzaal van 90 m², voorzien van oefenapparatuur met veel oefenmogelijkheden. Indeling en inrichting is ruim en transparant met veel daglicht. Daarnaast nog een apart ingerichte ruimte voor Kinderfysiotherapie.Er is ruime parkeergelegenheid vóór de praktijk, met een aantal extra brede invalidenparkeerplaatsen. Bushaltes zijn direct naast het terrein gelegen.

GRIP Fysiotherapie en Training is een moderne, dienstverlenende organisatie op het gebied van fysiotherapie(o.a. sport-, bekken- en kinderfysiotherapie) en training in de regio Dokkum. Vanuit een professionele, individuele- en actief therapeutisch aanpak wordt een geselecteerd zorgpakket aangeboden; inclusief screening, intake en behandeling zonder voorafgaande verwijzing door arts of specialist. De diensten worden uitgebreid met een pré- en posttherapeutische fase, waarin naast individuele behandeling ruimte is voor specifieke groepsgerichte begeleiding. GRIP Fysiotherapie en Training kenmerkt zich door een herkenbaar en duidelijk aanbod van diensten. Hierbij wordt in een ongedwongen sfeer, continu gestreefd naar een optimale zorg. Wij zijn met de meeste verzekeraars een overeenkomst aangegaan, zodat iedereen die voldoende verzekerd is, de noodzakelijke behandelingen krijgt

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie en Training GRIP in Birdaarderstraatweg 72 A, Dokkum Fryslân 9101 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825756]