Fysiotherapie Jelle Sybesma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seerp van Galemawei 10 , 9022 AD Mantgum, Fryslân

E-mail

Over Fysiotherapie Jelle Sybesma

Onze praktijk is een maatschap en bestaat sinds 1993. Er zijn 5 praktiserende fysiotherapeuten, 1 fulltime en 4 op parttime basis. Jelle Sybesma en Feikjen J van der Zwaag vormen samen de maatschap.

Het werkgebied van de praktijk omvat kort gezegd de praktijkplaatsen Mantgum en Deinum en verder Noord Oost Littenseradiel met gedeelten van de aangrenzende gemeentes Menaldumadeel, Leeuwarden en Boarnsterhim. Verder trekt de praktijk ook patiënten buiten dit gebied die om diverse redenen voor onze praktijk kiezen. Hierbij valt te denken aan plaatsen als Heerenveen, Franeker, Drachten, Leek en Gaasterland.

Er wordt samengewerkt met de verwijzers zoals de huisartsen in dit gebied en specialisten uit de ziekenhuizen MCL - Leeuwarden, Antonius ziekenhuis Sneek, De Batting ziekenhuis Harlingen.

De praktijkruimte is gevestigd in Mantgum en Deinum. De hoofdvestiging is in Mantgum terwijl de vestiging in Deinum als dependance mag worden gezien, in deze dependance wordt tevens door 2 huisartsen spreekuur gehouden.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysiotherapie-Jelle-Sybesma-190280731033272/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Jelle Sybesma in Seerp van Galemawei 10, Mantgum Fryslân 9022 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Mantgum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mantgum Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724591]