G Van Der Linden

Afdrukken

Is G Van Der Linden incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: ABC Westland 340 , 2685 DD Poeldijk,

E-mail

Over G Van Der Linden

G. van der Linden b.v. is gespecialiceerd in het (klein)verpakken van groenten en fruit en in het bijzonder; sealen van o.a. komkommers, paprika en courgettes. Hierdoor wordt de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd. Het wegen en/of tellen van producten om vervolgens te verpakken in net (met wijnglaslabel) of te verpakken in flowpack. Deze verpakkingen worden vooral gebruikt voor het verpakken van avocado, citrus, paprika, spruitjes en tomaten, maar ook b.v. kiwi, cherrytomaten, lychee en walnoten

Andere diensten in de buurt van Poeldijk

Is G Van Der Linden in ABC Westland 340, Poeldijk 2685 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verpakkingen diensten in Poeldijk beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Poeldijk Verpakkingen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678947]