Ga In Je Kracht

Afdrukken

Is Ga In Je Kracht incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Ga In Je Kracht

Kleinschalige praktijk ter bevordering van persoonlijk welzijn. Mijn doel is om aan te sluiten bij de vaardigheden die bij ieder persoon uniek aanwezig zijn. Ik geloof in het zelfsturend vermogen van de mens. Wanneer je keuzes maakt die dicht bij jezelf staan, kun je zijn wie je graag wilt zijn. “Ga in je kracht staan”, geeft handvaten voor persoonlijke ontwikkeling. Uw vraag is het uitgangspunt voor onze interactie. Onderwijs en kennis delen is mijn passie, dit heb ik samen gebracht in mijn praktijk. Elk onderdeel is een vak apart, graag wil ik mee op pad, met een rugzak vol verrassende en inspirerende bagage

Andere diensten in de buurt van

Is Ga In Je Kracht uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderwijs diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Onderwijs per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3745555]