Gaasterland Dierenartsenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herman Gorterstraat 12 A , 8561 BS Balk, Fryslân

E-mail

Over Gaasterland Dierenartsenpraktijk

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Gaasterland

Wij zijn een kleine maar professionele plattelandspraktijk in Friesland. Er zijn 4 dierenartsen en 3 paraveterinaire assistentes werkzaam bij onze praktijk. Al onze dierenartsen werken in onze gezelschapsdierenpraktijk. Daarnaast zijn er twee werkzaam als geborgde rundveedierenarts en twee werkzaam als paardendierenarts. Onze praktijk draait zelf haar spoed- en weekenddiensten en u kunt dus altijd op hetzelfde adres, bij hetzelfde team van dierenartsen terecht. Wij werken samen met Dierenkliniek de Waterpoort in Sneek, die voor onze clienten, desgewenst, rontgen, echo en dierfysiotherapie ter beschikking heeft.
U kunt op openingstijden altijd terecht in onze praktijk aan de Herman Gorterstraat in Balk voor het kopen van ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen en diervoeders, zowel dieet als standaardvoer. Ook voor vragen of het wegen van uw huisdier bent u altijd welkom in onze praktijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gaasterland Dierenartsenpraktijk in Herman Gorterstraat 12 A, Balk Fryslân 8561 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Balk Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Balk Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750637]