Galien Recycling BV vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Balkwar 10 , 9288 XH Kootstertille, Fryslân
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Galien Recycling BV vd

Van der Galiën B.V. is een modern veelzijdig bedrijf in de recycling branche. Welke is gespecialiceerd in hout-recycling voor biomassa(energie opwekking) en spaanplaat industrie. Ook kan van der Galiën B.V. u van dienst zijn voor het plaatsen van afvalcontainers van 2 t/m 45 m3 voor bouw-en sloopafval, welke compleet wordt gesorteerd op onze sorteerlijn voor volledig hergebruik, groenafval, dat wordt verwerkt tot biomassamateriaal, Hout, dat wordt verwerkt voor de spaanplaat-industrie, puin, dat wordt verwerkt tot menggranulaat etc. Kortom, wij zijn een bedrijf met een verscheidenheid aan activiteiten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Kootstertille Fryslân

Is Galien Recycling BV vd in Balkwar 10, Kootstertille Fryslân 9288 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Recycling diensten in Kootstertille Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kootstertille Recycling per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815205]