Gaston Schul

Afdrukken

Is Gaston Schul incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: PO Box 27 , 5900 AA Venlo,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gaston Schul

De Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België dé toonaangevende organisatie op het gebied van onafhankelijke douane-expeditie met een neutrale afhandeling, waarbij persoonlijke service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Op logistiek strategische vervoersknooppunten heeft Gaston Schul haar eigen inklaringskantoren. Deze kantoren vormen een uniek sluitend netwerk. Bovendien heeft Gaston Schul door de jaren heen in de markt een solide naam opgebouwd. Een naam die staat voor continuïteit, degelijkheid, neutraliteit en innovativiteit. Sinds de oprichting is Gaston Schul volledig in privé bezit en behoort de organisatie niet tot een concern of investeringsmaatschappij. Hierdoor wordt voldaan aan alle voorwaarden om 100% neutraal te zijn in de markt, wat Gaston Schul ook waarmaakt. De firma Compass is in 2015 toegetreden tot de Gaston Schul Group. Daarmee heeft Gaston Schul een vooraanstaande positie gekregen in de 3 grootste zeehavens van west Europa: Rotterdam, Antwerpen en Hamburg. Vanuit eigen kantoren worden onze klanten bediend. Bij Gaston Schul werken ruim 200 douane specialisten verdeeld over 17 kantoren. Gaston Schul is ook maatschappelijk betrokken door middel van een partnerschap met het Liliane Fonds. Voor meer informatie over deze betrokkenheid klik hier

Is Gaston Schul in PO Box 27, Venlo 5900 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676777]