Gebroeders De Vries

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Energieweg 6 , 9101 PM Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Gebroeders De Vries

Behaaglijk wonen met Drowa
Vochtproblemen in de kruipruimte veroorzaken niet alleen schade aan uw woning, maar hebben tegelijk ook een grote nadelige invloed op het leefklimaat in huis. Met de hoogwaardige EPS-chips van Drowa isoleert u op een effectieve manier de begane vloer van uw woning en rekent u adequaat af met de problemen die kunnen ontstaan door een te vochtige of zelfs natte kruipruimte.

100% gerecyclede EPS chips
Met Drowa kiest u voor kwaliteit en een milieuvriendelijke manier om uw woning te verbeteren. Drowa is als enige isolatiechip gemaakt van 100% gerecycled materiaal en van zichzelf ook weer volledig recyclebaar. Drowa heeft een gesloten celstructuur waardoor vocht en vuil geen invloed heeft op de werkzame eigenschappen van het materiaal. Het product gaat levenslang mee en is ook weer eenvoudig te verwijderen. Drowa is TNO-getest op werking en duurzaamheid.

Vocht grote boosdoener bij energieverbruik
Veel huishoudens in Nederland leven in een woning met een vochtige kruipruimte. Natte kruipruimtes worden aangetroffen onder zowel oudere huizen als bij nieuwbouwwoningen. Teveel vocht onder de vloer leidt op termijn tot aantasting van de constructie, zoals door houtrot of zelfs zwamvorming.

Een te hoge luchtvochtigheid in huis veroorzaakt tegelijkertijd een ongezond en onbehaaglijk leefklimaat. Er ontstaan vochtplekken op de muur en er kunnen zich schimmels vormen die een muffe lucht veroorzaken en die slecht zijn voor de gezondheid. Omdat het opwarmen van vochtige lucht meer energie vraagt, leidt een hoge luchtvochtigheid bovendien tot hogere stookkosten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Industrial Insulation

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gebroeders De Vries in Energieweg 6, Dokkum Fryslân 9101 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714118]