Auto Service Aal-Storteboom

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vierde Broekdijk 10 B , 7122 JD Aalten, Gelderland

E-mail

Over Auto Service Aal-Storteboom

Aal-Storteboom bestaat uit eigenaar Ronnie Hoffs, en enkele vakbekwame medewerkers. Zij staan elke dag voor u klaar om u te helpen. Aal-Storteboom is van oorsprong een Citroën-dealer, en heeft kort geleden haar service uitgebreid met het aanbieden van scootmobielen van het merk Freerider.

Naast onze specialiteit Citroën kunt u bij ons terecht voor alle merken en types. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur, en ons personeel wordt constant bijgeschoold om uw dierbare auto optimaal te kunnen verzorgen.

Wij zijn aangesloten bij Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met bijna 150 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Voor APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Aal-Storteboom aan het juiste adres.

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Aal-Storteboom gegarandeerd slagen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Auto Service Aal-Storteboom in Vierde Broekdijk 10 B, Aalten Gelderland 7122 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7122 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816915]