Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hofstraat 13 , 7121 DM Aalten, Gelderland

E-mail

Over Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen

Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Iemand mijn zaken laten regelen

Er zijn situaties waarin je behoefte hebt dat een ander je zaken regelt. Bijvoorbeeld als je onverwacht ziek wordt of als je langere tijd in het buitenland verblijft. Een volmacht kan dan uitkomst bieden.

Door middel van een volmacht geef je iemand de verantwoordelijkheid jouw zaken te regelen. Degene die je in de volmacht aanwijst jouw zaken te regelen, wordt 'gevolmachtigde' genoemd. Je wijst natuurlijk iemand aan die je vertrouwt. Je kunt later altijd de volmacht nog intrekken.

Je kunt in de volmacht precies vastleggen wat de gevolmachtigde allemaal namens jou mag regelen. Soms is dat alleen een machtiging op jouw bankrekeningen en het doen van aangifte voor de inkomstenbelasting. In andere gevallen is het ook de bedoeling dat de gevolmachtigde bijvoorbeeld de te koop staande woning tijdens je afwezigheid mag verkopen.

Verder kan je in de volmacht nauwkeurig regelen wanneer de gevolmachtigde namens jou jouw zaken mag regelen. Bijvoorbeeld alleen als een dokter verklaart dat je zelf niet meer in staat bent je eigen wil te bepalen, bijvoorbeeld vanwege een geestelijke of lichamelijke ziekte. Je kunt ook bepalen dat de gevolmachtigde de volmacht alleen mag gebruiken tijdens jouw buitenlandse verblijf, met datum in de volmacht omschreven.

Een volmacht is geschikt voor alle zakelijk belangen die je hebt. Als je ook wilt dat de gevolmachtigde persoonlijke zaken voor je regelt, is een levenstestament geschikt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aalten Gelderland

Is Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen in Hofstraat 13, Aalten Gelderland 7121 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Testament diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Testament per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7121 DM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820855]