Kaemingk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Broekstraat 13 , 7122 MN Aalten, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kaemingk BV

Kaemingk: uw partner in seizoensdecoraties

Twee keer per jaar bieden wij, in een compleet gerestylede showroom, een vernieuwde collectie die is opgedeeld in verschillende inspirerende thema’s. Ruim 17.000 artikelen zijn te bewonderen in onze showroom met een oppervlakte van 8.000 m2, hier selecteert u een prikkelend en exclusief assortiment passend bij de winkelbeleving die u úw klanten wilt bieden. De laatste trends en productontwikkelingen in seizoensgebonden decoratieartikelen delen wij graag met u. Daarom reizen onze designers en inkopers dan ook de hele wereld over, op zoek naar nieuwe ideeën, materialen, kleuren én producten.

Kaemingk is sinds 1937 gevestigd in Aalten (Nederland), maar heeft ook kantoren en showrooms in Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De grootste showroom vindt u in Aalten, met een oppervlakte van 8.000 m2. Met ruim 400 professionele en enthousiaste medewerkers werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe producten en creatieve presentaties.

Ons hoofdkantoor – met logistiek centrum – ligt vlakbij de Nederlands-Duitse grens. Vanuit hier verwerken wij op jaarbasis ruim 4.200 zeecontainers en leveren wij aan meer dan 73 landen wereldwijd. Wij maken gebruik van efficiënte logistieke processen, zo hebben wij alles in het werk gesteld om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Trade Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aalten Gelderland

Is Kaemingk BV in Broekstraat 13, Aalten Gelderland 7122 MN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7122 MN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761841]