Motorette lanceert vernieuwde website

Motorette lanceert vernieuwde website van Motorette

Door: Motorette  17-07-2009
Trefwoorden: Vespa, Vespatocht, Vespaverhuur,

Op 15 juli 2009 heeft Motorette Scooterverhuur haar site www.motorette.nl volledig vernieuwd. De gehele technische structuur van de site is opnieuw opgebouwd met als uiteindelijk doel: Een betere gebruikerservaring, betere aansluiting op de door Motorette gevoerde kleurstelling en meer functionaliteit.

Motorette biedt de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of men nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie is, met de Vespa’s van Motorette beleeft men gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag.

Op de vernieuwde site worden diverse arrangementen aangeboden die met een Vespa tocht gecombineerd kunnen worden. Motorette heeft verschillende routes vanaf meerdere startlocaties, maar men kan ook d.m.v. het geheel vernieuwed fietspaden-knooppuntensysteem zelf een route uitstippelen. Op de vernieuwde toertipskaart wordt men geïnformeerd over de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Tevens is het fotoboek weer toegankelijk gemaakt waar men een goede indruk krijg van de activiteiten van Motorette Scooterverhuur in de Achterhoek en verschillende evenementen door het gehele land. In het onderdeel ingezonden foto's worden foto's geplaatst van huurders die reeds de geweldige beleving van het toeren op een Vespa snor-scooter hebben meegemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.motorette.nl .

Trefwoorden: Vespa, Vespatocht, Vespaverhuur,