Motorette op de Libelle Zomerweek Ciao Libella!

Motorette op de Libelle Zomerweek Ciao Libella! van Motorette

Door: Motorette  16-05-2008
Trefwoorden: Vespa

Motorette Scooterverhuur is dit jaar ook aanwezig op de Libelle Zomerweek. Dit jaar in het teken van 'Een dagje Méditeranée' heet de Zomerweek Ciao Libella!

Lekker shoppen, genieten van spetterende optredens, meedoen aan leuke workshops, heel veel nieuwe ideeën opdoen, proeven van allerlei lekkers. En dat allemaal in een heerlijk mediterrane sfeer. Dát is de Libelle Zomerweek! Een dagje Méditerranée aan het Almeerderstrand! Motorette is er erbij. Overal op het Libelle Zomerweekterrein ziet u onze verleidelijke Vespa’s geparkeerd staan.

Doe mee aan uw eigen fotoshoot! Ga net als Sophia Loren op een Vespa en laat u vereeuwigen als een echte diva!

Zonnebril, hoofddoekje, uw zwoelste diva-blik en karren maar! Laat u gratis vereeuwigen op een Vespa in het Groeten uit St. Tropez-fototentje. Thuis kunt u de foto dan via www.libelle.nl/zomerweek downloaden als leuke herinnering aan uw dagje Méditerranée. Elke dag doorlopend in het Groeten uit St. Tropez-fototentje.

Wilt u zelf een keer een heerlijke toertocht maken op zo'n hippe Vespa? Kijk dan eens op onze site: www.motorette.nl.

Wij hebben verschillende toertochten en leuke arrangementen in de Achterhoek voor een gegarandeerd geslaagd dagje uit met uw vriendinnen, vrienden, familie, bedrijf, of zomaar met z'n tweetjes.

Kijk voor meer info op: www.motorette.nl


Trefwoorden: Vespa