Motorette Scooterverhuur en scooterarrangementen in de Achterhoek

Motorette Scooterverhuur en scooterarrangementen in de Achterhoek van Motorette

Door: Motorette  19-05-2007
Trefwoorden: Vespa

Motorette biedt de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of men nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie is, met de Vespa’s van Motorette beleeft men gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag. Met de door Motorette bijgeleverde routes kunnen tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan.

De Vespa’s vertegenwoordigen een gerenommeerd merk en zijn uitgerust naar de modernste maatstaven. Een Vespa combineert een hip, tijdloze uitstraling met nostalgische, luxe, sierlijke looks. Op een Vespa wil je eenvoudigweg gezien worden. Bovendien geeft de grote mobiliteit een groot gevoel van vrijheid. En vergeet de fun factor niet. De scooter is weliswaar in opmars, zeker in trendy kringen, maar hoe vaak krijgt men de kans zélf een Vespa te besturen?
Motorette maakt het mogelijk met de verhuur van exclusieve Vespa-scooters. Comfortabel vervoer, een gevoel van vrijheid. En dat met een Italiaans tintje.

De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en leuke dorpjes en historische stadjes en een uitgebreid recreatief routenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Kastelen, oude boerderijen, historische binnensteden, eigen architectuur en tegenwoordig zijn zelfs wijngaarden kenmerkend voor de Achterhoek. Al ‘snorrend’ op de Vespa kan men genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.
Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Door de eenvoudige bediening kan vrijwel iedereen met de Vespa overweg. De Vespa kan zowel elektrisch als met de kickstarter gestart worden en is voorzien van een automatische transmissie. Dit betekent dat men niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt men bij aflevering van de Vespa een korte instructie met betrekking tot de gebruiksaanwijzing en veilig rijden.
Motorette zal voordat men op pad gaat de mooiste routes laten weten, adviseren waar bezienswaardigheden te vinden zijn en aangeven waar nog echt lokale producten en gerechten gekocht kunnen worden. Uiteraard staat het eenieder vrij om te gaan waar men wil,  Motorette zal alleen een aantal suggesties doen toekomen. Men ontvangt een routekaart zodat een eigen route uitgestippelt kan worden, maar er zijn ook beschreven en bewegwijzerde routes beschikbaar.
In de Achterhoek zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor recreatie om indien gewenst het programma verder aan te vullen. Motorette heeft een aantal arrangementen samengesteld waarmee u de mooiste plekjes ontdekt. Informeer naar de mogelijkheden!

Met het hoge service niveau van Motorette hoeft men alleen maar te genieten. Zo worden de gehuurde scooters op een vooraf afgesproken locatie bezorgd en opgehaald. Zo kan men zorgeloos genieten van de schitterende Achterhoekse omgeving! De scooters zijn eenvoudig te bedienen door de automatische transmissie (niet schakelen!) Voor de snorscooters (25 km/u) geldt geen helmplicht!

Kijk voor alle info: www.motorette.nlTrefwoorden: Vespa