Motorette Vespa verhuur voor toertochten, display en trouwen.

Motorette Vespa verhuur voor toertochten, display en trouwen. van Motorette

Door: Motorette  28-01-2008
Trefwoorden: Vespa, Wijngaard

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren. Een Vespa combineert een hip, tijdloze uitstraling met nostalgische, luxe, sierlijke looks. Op een Vespa wil je eenvoudigweg gezien worden. Altijd al Italië als favoriete vakantiebestemming gehad en u wilt geen afscheid nemen van het 'La dolce vita' gevoel? Huur dan een Vespa van Motorette.

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag. Met de door ons bijgeleverde routes kunnen tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Een toertocht op de Vespa is ook prima te combineren met andere activiteiten zoals een excursie naar de wijngaard, een kijkje op de kaasboerderij of een kook-workshop. Kijk voor de mogelijkheden op onze site of neem contact met ons op.

Heeft u trouwplannen? Wellicht is de Motorette Vespa een orgineel vervoersmiddel voor uw bruiloft!

Voor trouwreportages, fotoshoot en display kunnen wij u ook onze oldtimer Vespa's uit 1958 of 1960 ter beschikking stellen.

 Kijk voor foto's op onze site. www.motorette.nl

 of informeer via [email protected]


Trefwoorden: Vespa, Wijngaard