Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hofstraat 6 , 7121 DM Aalten, Gelderland

E-mail

Over Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Bij Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek staan enthousiaste medewerkers dagelijks voor u klaar. Op kantoor, via telefoon, via e-mail of via webcam. Telefonisch zijn we elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur, in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur.

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is een betrokken bank. We kennen de regio en zijn actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier, maar ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken.

Coöperatie
De Rabobank is als enige bank in Nederland een coöperatie. Dit betekent dat de Rabobank leden heeft in plaats van aandeelhouders. Met als gevolg dat de bank niet hoeft te streven naar een zo hoog mogelijke winst. Van de winst stellen we jaarlijks 5% beschikbaar als Coöperatief Dividend. Hiermee steunen we vele lokale, landelijke en internationale goede doelen.

De dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding, koers en richting van de bank is in handen van vier directieleden. De directieleden worden benoemd door de Raad van Commissarissen. De RvC wordt op zijn beurt gekozen door de ledenraad.

Ledenraad en ledenpanels
De Ledenraad en ledenpanels praten en denken mee over belangrijke ontwikkelingen en activiteiten van de bank. Ook behandelen zij vragen zoals welke rol de bank in de lokale samenleving kan vervullen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Banks

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek in Hofstraat 6, Aalten Gelderland 7121 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7121 DM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819629]