Restaurant Café Stegers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 2 , 7121 CS Aalten, Gelderland

E-mail

Over Restaurant Café Stegers

Stegers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de Aaltense en zelfs Achterhoekse horeca. Als eetgelegenheid kent Café Restaurant Stegers een faam die ver over de gemeentegrens reikt. Regelmatig komen groepen mensen van elders speciaal naar Aalten om bij Stegers van de Achterhoekse gastvrijheid te genieten. Ons Café Restaurant legt zich meer en meer toe op het culinaire gebeuren. Dit alles onder behoud van het oorspronkelijke karakter – waarbij de Achterhoekse gastvrijheid hoog in het vaandel staat – en met handhaving van de gestelde kwaliteitseisen.

Naast de gebruikelijke verzorging van de individuele klant en kleinere gezelschappen zijn we in staat grotere groepen, variërend van 25 tot 80 personen, te ontvangen.
De Geste biedt daarvoor de ideale uitkomst. In de Geste kunt u op afspraak onder meer een diner, een koud en warm buffet of een koffietafel gebruiken.
Ideaal voor partijen waarvoor uw huiskamer te klein is.

We zien u graag eens (terug) in ons Horecabedrijf, op het terras of gezellig binnen!

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aalten Gelderland

Is Restaurant Café Stegers in Markt 2, Aalten Gelderland 7121 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7121 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816948]