Vreeman Auto- en Motorrijschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalweg 30 , 7122 BC Aalten, Gelderland

E-mail

Over Vreeman Auto- en Motorrijschool

Verkeersschool Jos Vreeman is bekend geworden in de regio met de spoedopleiding voor auto en motor. De spoedopleiding voor het auto-rijbewijs kan bij ons al in 8 dagen gehaald worden. Wij zijn specialist in motoropleidingen en kunnen dit verzorgen in twee dagen. We geven les voor zowel de lichte als de zware categorie motorfietsen. We lessen met een HONDA CB 500CC en een HONDA CB 250CC.

Leerlingen bij onze rijschool krijgen steeds dezelfde instructeur die ook de theorielessen verzorgd.

Wij maken voor het theorie-gedeelte gebruik van theorieboeken en een cursus via het internet, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je hiermee aan de slag gaat.

De reguliere opleiding kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aalten Gelderland

Is Vreeman Auto- en Motorrijschool in Dalweg 30, Aalten Gelderland 7122 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honda diensten in Aalten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aalten Honda per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Aalten Gelderland, 7122 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825781]