Fantastische nieuwe snack BOBCORN binnenkort te verkrijgen.

Fantastische nieuwe snack BOBCORN binnenkort te verkrijgen. van Advies En Reclameproductiebureau XCJ

Door: Advies En Reclameproductiebureau XCJ   03-07-2007

Bobcorn is een lichte snack van slechts 19 Kcal en wordt gemaakt van verrijkte rijst en bestaat uit rijst, gerst, tarwe, gierst en graan.
Bobcorn wordt op het verkooppunt vers gemaakt. Door de combinatie warmte, druk en vocht wordt er om de ca. 10 seconden een ronde vorm geproduceerd met een diameter van ca.15 cm. Deze snack verlaat met een knal de matrijs.
Bobcorn bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, is vezelrijk bevat mineralen en past in vele diëten. Bobcorn is een heerlijke nieuwe verantwoorde snack voor tussendoor of als drager van diverse soorten beleg. Blijft lang vers en is een verantwoord tussendoortje, als broodvervanger en kan gebruikt worden als basis van of onderdeel van diëten.

De Bobcornmachine is een opvallende verschijning op het verkooppunt. Naast het feit dat de Bobcorn met een knal de matrijs verlaat is de gehele machine dusdanig vormgegeven dat dit past in elk interieur én als enorme aandachtstrekker functioneert. De keuze om deze in te zetten als zelfbedieningselement óf te kiezen voor bediening kan éénvoudig door het kantelen van een plaat in de binnenzijde. Hierdoor valt de Bobcorn in het voorste schap óf komt aan de achterzijde in de opvangbak.

XCJ reclameproductie verzorgde in opdracht van Magic Light b.v. niet alleen de naamgeving maar ontwikkelde eveneens het beeldmerk én de gehele ombouw rondom deze machine.
XCJ reclameproductie zorgde eveneens voor de productie van deze en de gehele aankleding.
Magic light zal de komende periode de Bobcorn verkooppunten selecteren en zal voor een landelijke spreiding kiezen.

Bobcorn wordt dé verantwoorde snack van 2008.

Voor meer informatie:
Magic Light Nederland b.v.
De heer K. Fuite
Vlijtseweg 164
7317 AK Apeldoorn
[email protected]

www.bobcorn.nl


Of

XCJ reclameproductie
De heer F.E. van der Meulen
Prof. Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
+31(0)55-5786129

[email protected]

www.xcj.nl

 


Zoet of zout, hartig of naturel? Met vlees of vis of met groente of fruit? Bobcorn verveelt nooit! Deze nieuwe snack op basis van tarwemeel en een vleugje olijfolie past overal onder. De luchtige en licht gezouten ronde wafels bevatten slechts 19 calorieën en… ze worden op het verkooppunt vers gemaakt in de Bobcornmachine. Gezond en lekker! Bobcorn is volledig natuurlijk, vezelrijk en bevat mineralen. Het bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en wordt gemaakt van behandelde tarwe in de vorm van rijstkorrels, die in de machine de vorm krijgen van een luchtige ronde wafel. Bobcorn is altijd lekker en verantwoord! Eet het thuis, op school of op het werk. Tussendoor of als onderdeel van je dieet of maaltijd. Beleg het met ingrediënten die verantwoord en lekker zijn en maak voor jezelf een heerlijke traktatie! Een opvallende verschijning! De Bobcornmachine is een niet te missen verschijning. Door de combinatie warmte, druk en vocht wordt er om de 10 seconden een ronde Bobcorn geproduceerd met een diameter van circa 15 centimeter. Deze verlaat met een knal de matrijs (de knal, het feit dat het om een natuurlijk product gaat en het een graansoort betreft, zijn dan ook de enige overeenkomsten met popcorn). Het betreffende verkooppunt stelt je in ieder geval altijd in staat even te proeven. Laat je verrassen door de heerlijke volle smaak… Belegtip: Bobcorn met appel en geitenkaas Verwarm de oven voor om daarna een appel te schillen. Snijd deze in vier stukken en verwijder het klokhuis. Daarna de appel in dunne plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Bobcorn beleggen met stukjes appel en daarop verbrokkelde stukjes geitenkaas leggen. Honing erover druppelen. Bobcorn circa twee minuten in de oven plaatsen om ze daarna te garneren met bieslook en versgemalen peper. Eet smakelijk! Prijs & verkrijgbaarheid Bobcorn is verkrijgbaar in een verpakking van 12 stuks voor een prijs van € 1,99 en is te koop bij o.a. supermarkten, warme bakkers en natuurvoedingswinkels. Voor meer (verkoop)informatie kunnen consumenten kijken op www.bobcorn.nl of mailen naar [email protected] Zien hoe het werkt? Nieuwsgierig hoe de lichte snack de bobcornmachine verlaat en hoe het proces in zijn werk gaat? Klik hier. Op www.jprcommunicatie.nl. kunt u het persbericht incl. beeldmateriaal ook downloaden.


Contact Advies En Reclameproductiebureau XCJ

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share