XCJ het nieuwe reclamebureau in Apeldoorn

XCJ het nieuwe reclamebureau in Apeldoorn van Advies En Reclameproductiebureau XCJ

Door: Advies En Reclameproductiebureau XCJ   04-07-2006
Trefwoorden: Opdrachtgever

Apeldoorn, juni 2006

Beste lezer,

Onderstaand alle informatie over XCJ,het nieuwe reclamebureau in Apeldoorn. U kunt ook direct naar onze website gaan: www.xcj.nl. Maar het meest efficiënt blijft toch het persoonlijke contact. Daarvoor bent u van harte welkom bij XCJ aan de Professor Röntgenstraat 8 in Apeldoorn of komen wij graag naar u toe. Bel of mail ons voor een afspraak zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat wij concreet voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groeten,

Frank van der Meulen
Directeur
XCJ. Drie letters die samen model staan voor de meest recente manier van communiceren: snel, effectief, lekker kort en krachtig.

XCJ. De naam van hét Apeldoornse bureau voor reclame & productie. Synoniem voor snel, effectief en krachtig (samen)werken via korte communicatielijnen. Een groeiend aantal mensen zet de nieuwste fonetische spelling moeiteloos om in spraak. Degenen die daarmee minder vertrouwd zijn, helpen wij je met plezier verder. XCJ staat voor ‘ik zie je’. En dat maken we waar.

XCJ heeft oog voor de opdrachtgever, ziet de noodzaak in van efficiënte communicatie, houdt de markt scherp in de gaten en heeft zichtbaar plezier in reclame & productie. XCJ past effectieve maar vooral betaalbare en functionele reclame-uitingen toe. Voorbeelden zijn logo’s, huisstijlen, websites, brochures, periodieken, abri’s, advertenties, direct mail, point-of-sale materialen, buitenreclame en multimediapresentaties. XCJ is allround expert in reclame & productie voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de uiteenlopende branches.

XCJ is solo een sterk bureau met jarenlange branche-ervaring, een stevig netwerk en vooral heel veel ambitie. Toch koos XCJ bewust voor een extra versterkende factor. Eigenwijs en onafhankelijk maakt XCJ deel uit van een solide grafisch bedrijf. Daardoor beschikt XCJ over meer DTP-ers en vormgevers dan gemiddeld en dat is handig. Zo kunnen we altijd gebruikmaken van creativiteit die past bij de opdracht. Bij elke opdracht kunnen we bovendien van meet af aan rekening houden met produceerbaarheid, het toepassen, gebruik en de beschikbaarheid van materialen, velindelingen en de relatie tussen oplage, productiecapaciteit en prijs.

XCJ realiseert elke productie, net waar het voordeliger is, extern of in eigen huis. Van finishing touch tot conventionele offset, van brainstorm tot grootformaat digitaal printwerk. Daarnaast onderhoudt XCJ contacten met talloze collega-grafici, drukkerijen en leveranciers. Dat maakt ons optimaal deadlinegevoelig, efficiënt en betaalbaar.

XCJ houdt van heldere afspraken en korte communicatielijnen als het om inhoud, uitvoering, looptijd en financiële consequenties van opdrachten gaat. Dat komt onder meer tot uitdrukking in de offerte. Geen vage indicaties maar helder en inzichtelijk opgebouwde totaalbedragen. Dat schept duidelijkheid.

XCJ is in voor langlopende projecten en voor losse projecten zonder vervolgverplichting. Voor beiden telt dat wij het werk doen waar wij goed in zijn, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op het werk waar zij goed in zijn. XCJ adviseert, denkt mee, doet mee en verrast. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dat is dus precies de bedoeling.XCJ wil gezien worden en doet daar alles aan. XCJ zie je op straat, op het Internet, op T shirts en als het aan ons ligt op veel meer verwachte en onverwachte locaties. XCJ wil opvallen. Eruit springen. Alleen als wij opvallen, kunnen we ervoor zorgen dat heel wat meer mensen opvallen. Eruit springen. En dat is natuurlijk wat onze opdrachtgever willen: zien en gezien worden!

Een eyecatcher op de deurmat, tussen de Sterspotjes, in de krant, de mailbox, op het Internet. Uitvergroot. Zichtbaar. En toch is dat niet genoeg. Ogen heb je om te kijken. Maar kijken is niet altijd begrijpen. Daarom gaat XCJ veel verder dat ‘kijk mij nou’. XCJ zorgt dat wat wordt gezien, ook wordt begrepen. Een opvallende advertentie wordt in één oogopslag of juist tergend langzaam en precies, geassocieerd met opdrachtgever, product, dienst of boodschap. Dat is waarin XCJ zich onderscheidt van heel veel andere ‘snelle’reclamejongens. XCJ heeft visie.
Effectieve publiciteit hangt samen met producten, diensten, doelgroepen en marktwerking. XCJ combineert die elementen en zoekt daarbij de juiste mensen en media. Meer weten? www.xcj.nl


Marktaanbod, tekst en vormgeving, keuzes van de doelgroep. Wie die drie serieus neemt, onderschat geen van die elementen. XCJ kent of onderzoekt dus het marktaanbod, is specialist in tekst en vormgeving en kent of onderzoekt de keuzes van de doelgroep. Meer weten? www.xcj.nl


XCJ beschikt over een groter dan gemiddeld aantal DTP-ers en vormgevers. Dat betekent veel manuren en werkcapaciteit maar bovenal veel creatieve armslag. Zo is er op elke vraag uit elke branche een passend creatief antwoord voorhanden. Meer weten? www.xcj.nl


Wij ontwerpen websites die niet alleen aantrekkelijk zijn om te zien en precies de juiste informatie bieden, maar die ook toegankelijk zijn, gemakkelijk te vinden, snel en optimaal te beheren. Meer weten? www.xcj.nl


De display is dé eyecatcher die ervoor zorgt dat een product in handen komt van de consument en daarmee ook de allerlaatste schakel in de promotieketen. Wij ontwikkelen en produceren displays op grond van de principes uit de hele promotieketen en werken met gratis driedimensionale presentatiemodellen. Meer weten? www.xcj.nl


XCJ ontwikkelt, ontwerpt en produceert verpakkingen. Van eenvoudige kartonnen doosjes, verzendverpakkingen, promotionele verpakkingen tot vacuüm gevormde blisters en alles wat daartussen in zit. Wij specialiseerden ons in verpakkingen voor cosmetica, farmaceutische en aanverwante producten. Meer weten? www.xcj.nl


De brainstorm’ is een goed doordacht en effectief product van XCJ waar u zich voor kunt inschrijven. We ontwikkelden meerderen typen brainstormsessies zodat we samen met onze klanten kunnen welk type past bij de deelnemers en het doel van de sessie. Een eerste sessie is altijd gratis. Nooit gebrainstormd? Dan zijn er creatieve en lucratieve kansen blijven liggen. Meer weten? www.xcj.nl
Een opvallend T shirt met een tekst die wordt gezien, gelezen en beleefd? Kies dan voor een T shirt van XCJ! Meer weten? www.xcj.nl
Kwart miljoen voor nieuw verblijfhuis.
Er komt een nieuw verblijfhuis voor ouders en familieleden van patiënten van het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Dat huis moet worden ingericht. De drieduizend leden van het Kiwanis International District Nederland willen daarvoor € 250.000,- bijeenbrengen. Dat bedrag wordt dan in bijna september 2006, tijdens de officiële viering van het vierde lustrum, aangeboden aan de ziekenhuisdirectie. Om het bedrag bijeen te krijgen werd als op 9 oktober 2004 gestart met acties en projecten.

De bijna twintig jaar oude Kiwanis Club Apeldoorn telt twintig actieve leden die zich inzetten voor forse bijdrage aan het landelijke lustrumproject. In samenwerking met de gemeente Apeldoorn gaan die de komende maanden tweehonderd kunstwerken verkopen.

Het gaat om stuk voor stuk unieke sculpturen van de internationaal bekende Amsterdamse kunstenaar Jeroen Henneman. Henneman ontwierp het kunstwerk ‘De Kus’, het huwelijksgeschenk van de gemeente Apeldoorn aan prins Willem-Alexander en prinses Máxima. De opbrengst van de sculpturen komt ten goede aan het nieuwe verblijfhuis in Groningen.

Voor meer informatie of voor het bestellen van het kunstwerk: http://www.de-kus.nl

Professor Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
T +31(0)55 5786129
F +31(0)55 5265707
M +31(0)622406476

[email protected]

http://www.xcj.nl

Trefwoorden: Opdrachtgever

Contact Advies En Reclameproductiebureau XCJ

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share