XCJ reclameproductie ontwerpt een leuke en frisse verpakkingslijn voor Difrax.

XCJ reclameproductie ontwerpt een leuke en frisse verpakkingslijn voor Difrax. van Advies En Reclameproductiebureau XCJ

Door: Advies En Reclameproductiebureau XCJ   13-03-2009
Trefwoorden: Ontwerp

Doelstelling:

Difrax uit Bilthoven wilde het assortiment drinkflessen bestaande uit de ‘S-fles’ en de ‘antilek beker met zachte tuit’ uit hygiënisch oogpunt beter beschermd verpakken zonder het zicht op de producten teveel te verminderen. Daarnaast moesten deze verpakkingen gemakkelijk in de bestaande schappresentatie hangend geplaatst kunnen worden. De vorm van de producten moest duidelijk zichtbaar blijven.

Resultaat:

XCJ reclameproductie gaf vorm aan deze frisse en leuke verpakkingslijn. Alle verpakkingen zijn uitstekend op te hangen in het schap (overigens zonder dat het risico bestaat dat de klep losschiet), Door de vensters én de contourstansing ontstaat er een goed zicht op álle producten. Op de voorzijde wordt aandacht geschonken aan de USP’s van het product die we aangeven met bulletpoints. De antilekbeker is uitgevoerd als een buikdoosje. Bij de antilekbeker met handgreep steken de handgrepen door de zijkanten, waardoor het product fixeert en een optisch bijna vrolijk effect geeft. Bij de andere verpakkingen van de S-fles voorkomen eenvoudige maar ingenieuze interieurdelen het wegdraaien van het product.


XCJ reclameproductie ontwikkeld steeds meer verpakkingen voor diverse opdrachtgevers. De combinatie met 3-D vormgeving, kennis van productiemethodes en het creatieve artwork maakt XCJ reclameproductie tot een sterke partner. Daarnaast laat XCJ keer op keer zien ook de productie van diverse verpakkingen voor zeer scherpe prijzen te realiseren.
Met recht is XCJ reclameproductie een full - service – reclame – productiebureau en toont keer op keer aan dat “one stop shopping” met uiterst scherpe tarieven te realiseren is!

Voor meer informatie:

XCJ reclameproductie
Frank van der Meulen
Professor Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
www.xcj.nl
info@xcj.nl
055-5786129

of kijk op de site van Difrax op www.difrax.nl

 

Trefwoorden: Ontwerp

Contact Advies En Reclameproductiebureau XCJ

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share