AKOS Projectsupport

Door: AKOS  28-04-2011
Trefwoorden: Projectsupport

AKOS Projectsupport ondersteunt technische projecten in de industrie, van contractor tot productiebedrijf.


AKOS Projectsupport beschikt over een team van ca. 50 hoogopgeleide professionals met een werktuigbouwkundige achtergrond op HBO of Universitair niveau. Van talentvolle jonge CAD engineers tot door de wol geverfde ontwerpers en projectmanagers, die op locatie bij onze opdrachtgevers kunnen worden ingezet om projecten te ondersteunen. Desgewenst inclusief CAD station.


Daarnaast maakt AKOS Projectsupport gebruik van een omvangrijk netwerk met technische professionals die projectmatig werken, als freelancer of vanuit projectmatige dienstverbanden. Dit zijn niet alleen mensen met een werktuigbouwkundige achtergrond, maar ook mensen met bijvoorbeeld een elektrotechnische opleiding (klik voor de vakdisciplines). Van engineer tot interim manager. Van werkvoorbereider tot technisch inkoper.

In deze laatste groep zitten vaak mensen die ook open staan voor een vast dienstverband bij een nieuwe werkgever. Mocht een tijdelijke kennis/capaciteitsbehoefte dus toch een meer permanent karakter krijgen, dan is overname altijd bespreekbaar.

Trefwoorden: Projectsupport