Nu ook vloerverwarming in combinatie met al onze vloeren!!!

Nu ook vloerverwarming in combinatie met al onze vloeren!!! van Allurio Vloeren

Door: Allurio Vloeren  04-07-2012
Trefwoorden: Vloeren, Vloeren Leggen, Coatings

 Vanaf heden biedt Allurio Vloeren ook vloerverwarming aan in het totaalpakket. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de marktleider op het gebied van vloerverwarmingen, namelijk: JK Vloerverwarming.

Allurio Vloeren heeft in JK Vloerverwarming, marktleider op het gebied van vloerverwarming in de particuliere sector, de meest geschikte partner gevonden. Als marktleider weet JK Vloerverwarming namelijk als geen ander wat er speelt bij het installeren van vloerverwarmingssystemen bij mensen thuis. Naast kwaliteit spelen ook andere aspecten een hoge rol bij JK Vloerverwarming, die Allurio Vloeren ook omarmt in het leveren van haar vloeren.

Zo staan o.a. service, garantie, innovatie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel bij alle segmenten van de JK organisatie. Kernpunten die ook bij Allurio Vloeren hoog in het vaandel staan, wat ook de basis vormt voor de samenwerking. Dit in combinatie met het “kan niet, bestaat niet” principe, heeft ervoor gezorgd dat onze keus is gevallen op JK Vloerverwarming om samen het beste product neer te zetten voor onze klanten.

Het voordeel hiervan voor onze klanten is dat men één aanspreekpunt heeft omtrent alle zaken rondom onze vloeren. Het wordt als één totaalpakket verkocht, wat ook weer voordelen biedt voor de totaalprijs.

Dat de waarden van JK en Allurio overeenkomen blijkt uit het volgende. Evenals Allurio levert JK hoge kwaliteit door uitsluitend vakbekwame en ervaren mensen in te zetten en door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige materialen en kwaliteitsproducten. Verder denkt ook JK aan het milieu en is daarom lid van het samenwerkingsverband Duurzame Renovatie Netwerk. Op deze manier passen zij milieubesparende en daardoor tevens kostenbesparende methodes toe in hun vloerverwarmingsinstallaties en blijven zij deze methodes innoveren.

JK kenmerkt zich tevens door de uitstekende service die zij biedt doordat er 25 serviceteams dagelijks door heel Nederland onderweg zijn en een optimale serviceverlening garanderen.

Voor meer informatie over vloerverwarming in combinatie met onze vloeren kunt u contact met ons opnemen via 055-8795246 of een e-mail versturen naar . Bezoekt u  voor meer informatie over vloerverwarming. Voor meer informatie over JK Vloerverwarming kunt u een kijkje nemen op de website: .

Trefwoorden: Coatings, Coatingvloeren, Gietvloeren, Industrievloeren, Kunststofvloeren, Marmerstone, Mortelvloeren, Siergrindvloeren, Troffelvloeren, Vloeren, Vloeren Leggen