Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie & Implantologie AKPI

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bandalaan 2 , 7314 BS Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie & Implantologie AKPI

Tandvleesproblemen ?

Mist u tanden of kiezen ?

Zit uw kunstgebit los ?

Parodontologie en implantologie zijn twee onderdelen van de tandheelkunde die de laatste twintig jaar steeds meer in de schijnwerpers staan omdat van de 50-plussers een hoog percentage tot op hoge leeftijd nog eigen tanden en kiezen heeft.

De Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie en Implantologie is de enige (door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) erkende praktijk in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

U kunt behandeld worden voor ernstige tandvleesproblemen (parodontitis) op verwijzing van uw tandarts.

In onze kliniek werken zeer ervaren tandartsen en mondhygiënisten, die zich gespecialiseerd hebben in de behandeling van tandvleesaandoeningen. Doorgaans wordt u naar onze kliniek verwezen omdat uw tandarts zich zorgen maakt over de conditie van uw tandvlees. Maar ook als u zelf bezorgd bent over de toestand van uw gebit of niet tevreden bent met uw kunstgebit kunt u voor een second opinion altijd bij ons terecht.

Hiernaast houden wij ons bezig met implantologie. Ter vervanging van tanden en kiezen die verloren zijn gegaan kunnen vaak implantaten geplaatst worden: kunstwortels waarop kronen en bruggen gemaakt worden.

Maar ook kunstharsplaatjes of frames krijgen beter houvast door het bijplaatsen van een implantaat.

Tevens passen wij de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van klikgebitten toe. Wanneer u geen eigen tanden en kiezen meer hebt en al jaren met een los ondergebit tobt is het mogelijk door het plaatsen van implantaten een kunstgebit weer houvast te geven. Uw levenskwaliteit stijgt met sprongen !

Als u geen eigen tandarts meer hebt kunt u zonder verwijzing bij ons terecht. Zonder lange wachttijden. De kosten worden in de meeste gevallen voor het overgrote deel door uw zorgverzekeraar betaald.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Apeldoorn Gelderland

Is Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie & Implantologie AKPI in Bandalaan 2, Apeldoorn Gelderland 7314 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Poetsinstructie diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Poetsinstructie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7314 BS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825728]