Apotheek Mheen De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korianderplein 21 , 7322 NA Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Apotheek Mheen De

De apotheek kent u als de instelling waar u de medicijnen haalt die uw arts voorschrijft. En als u er toch bent, neemt u misschien nog een rolletje pleisters mee, of een zakje keelpastilles. Natuurlijk kunt u voor deze dingen naar de Apotheek Groep Apeldoorn (AGA), bestaande uit de apotheken De Asselsestraat en De Mheen. Maar bij AGA kunt u voor veel meer terecht. Met verrassende producten op het gebied van gezondheid en verzorging, uitstekende service en deskundig advies op maat zijn we u graag van dienst.

Waakzaam, zorgzaam, zorgvuldig: zo kunt u het werk van de apotheek omschrijven. Het is niet alleen het adres voor medicijnen, al of niet op recept, maar ook kunt u bij de apotheek terecht voor advies over medicijngebruik, over kleine kwaaltjes, wondverzorging, hulpmiddelen en huidverzorging.

AGA-apotheek is niet alleen vooruitstrevend en zeer servicegericht, maar denkt werkelijk mee met de klant. Heeft u vragen, of specifieke wensen waarop wij nog niet inspringen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Apotheek-de-Mheen-446588245534575/
Twitter: https://twitter.com/ApotheeDeMheen

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Apeldoorn Gelderland

Is Apotheek Mheen De in Korianderplein 21, Apeldoorn Gelderland 7322 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgen diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Bezorgen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7322 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816431]