Babypraktijk Apeldoorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Polkastraat 12 , 7323 KZ Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Babypraktijk Apeldoorn

Vanuit het besef dat kinderen een kostbaar goed zijn, wordt er bij Babypraktijk Apeldoorn gewerkt met methodes die speciaal ontwikkeld zijn voor baby's en kleine kinderen. Deze zijn gericht op veiligheid, zachtheid en aandacht. Er wordt gewerkt vanuit een natuurlijke en integrale benadering. Hierbij wordt niet alleen naar de klachten gekeken, maar naar het hele plaatje. Ervaringen van zowel fysieke als emotionele aard die worden opgedaan voor, tijdens en na de bevalling en in de kindertijd, worden namelijk als spanningsvelden en/of bewegingsblokkades opgeslagen in het lichaam. Ze hebben invloed op hoe je kind zich later ontwikkelt en in het leven komt te staan.

U kunt geheel vrijblijvend elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur bellen voor telefonisch overleg.

Ook bij klachten waar geen duidelijk aanwijsbare oorzaak voor is (maar die voor uw kind heel reëel zijn) of klachten waar andere therapieën niet effectief blijken te zijn kunt u contact opnemen.

Erkend en aangesloten bij: RBCZ ,beroepsvereniging Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging en zorgverzekeraars (AGB-codering).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Babypraktijk Apeldoorn in Polkastraat 12, Apeldoorn Gelderland 7323 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7323 KZ, Nederland

 • Apotheek De Gaarde

  Waleweingaarde 2 Apeldoorn Gelderland 7329 BD

 • Quixoft

  Houtsnijdershorst 830 Apeldoorn Gelderland 7328 XA

 • 3dweb

  Ravenweg 26 Apeldoorn Gelderland 7333 AA

 • Middelink

  Vlijtseweg 184 Apeldoorn Gelderland 7317 AK

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816843]