Italiaanse WELNESS behandelingen voor in uw schoonheidsinstituut of beautyfarm

Italiaanse WELNESS behandelingen voor in uw schoonheidsinstituut of beautyfarm van Baretti International

Door: Baretti International  28-03-2007

Italiaanse WELNESS behandelingen voor in uw schoonheidsinstituut of beautyfarm.

Onderstaande lichaamsbehandelingen zijn een onderdeel van "The Space of Essence" een van de productlijnen van KLERADERM

Chocolate (Chocolade)

Volgens de Azteken was chocolade het eten voor de goden. Het werd zelfs gezien als het meest begeerde voedsel op aarde. Als drank werd chocolade gezien als zeer exclusief en zou het de eigenschap hebben om negatieve krachten in te perken. Volgens wetenschappers bevat chocolade antidepressieve eigenschappen. Het stimuleert de aanmaak van endorfine en bevat serotonine, waardoor het een goed humeur opwekt. Naast het feit dat chocolade onze smaak bevredigd, geeft het ons een gelukzalig gevoel. Geur en smaak worden verguld wanneer het smelt in de mond. In cosmetica wordt chocolade vaak gebruikt voor zijn enerverende en revitaliserende effecten, net als theobromine en de lipolytische (vetsplitsende) eigenschappen van cafeïne.Gingiber and Cardemom

(Gember en cardemom)

Een unieke lichaamsverzorginglijn met kruidige producten, die garant staat voor frisse en energierijke wellness behandelingen. De producten uit deze lijn werken zeer ontspannend op de spieren en verstevigend voor de huid. Daarnaast is de Gember en Kardemom wellness lijn van KLERADERM zeer goed te gebruiken tegen cellulite. Om direct goed van start te kunnen gaan met de Gember en Kardemom lijn is er een complete starterset samengesteld, die alle producten bevat die nodig zijn om de Gember en Kardemom behandelingen in uw instituut te kunnen uitvoeren.Grapes (Druiven)

Druiven aangebracht op het lichaam of gelaat staan garant voor een huid om van te dromen.

Druiven als ingrediënt in cosmetica zijn een van de geschenken uit de natuur om de huid te voeden, te hydrateren, te reinigen en als wapen tegen huidveroudering. In de ‘Vitis Vinifera’ vinden we veel waardevolle bestanddelen, zoals: tannine, antocyans, flavones, en flavonoids (anti-oxidanten), tantaric acid / AHA-hydroxiacid (hydraterend en verzachtend), polyphenol / antiradicalen (gaat huidveroudering tegen), essentiële vetzuren zoals linoleic acid en saponifiables (hydraterend en voedend).Door middel van het invullen van het op onze website vermeldde formulier, unt u uw salon aanmelden voor meer informatie betreffende The Space of Essence voor een starterspakket of om depositaire te worden van de KLERADERM producten.