Bieze makelaars is verhuisd naar betere locatie

Bieze makelaars is verhuisd naar betere locatie van Bieze Makelaardij Apeldoorn

Door: Bieze Makelaardij Apeldoorn  29-05-2009
Trefwoorden: Verhuisd, Actieve Makelaar, Badhuisweg 49

Bieze Makelaars is verhuisd van de Deventerstraat naar een fris en transparant pand aan de Badhuisweg 49 in Apeldoorn.”
Waarom verhuisd een makelaar in deze tijd? Het kantoor op de hoek van de Badhuisweg en de Sprengenweg is een pand waar je niet om heen kan. Het pand staat op een goed zichtbare locatie en is voorzien van opvallende, grote etalages welke die direct aan de straat grenzen. Hierdoor kan Bieze het woningaanbod op een heldere en professionele manier presenteren.

Makelaar Alwin Rijpstra is erg enthousiast. "Dit is een plek voor de toekomst", zegt hij. Qau het aantal kamers doet de nieuwe locatie niet onder van de oude stek aan de Deventerstraat. Wel is volgens Rijpstra het pand praktischer ingedeeld.
"Wij groeien nog steeds", vult makelaar Frank Huibers aan. "Recessie of niet. Wij proberen als jong, actief team juist onze kansen in deze moeilijke markt te grijpen. En die kansen zijn er", aldus Huibers.

Behalve in Apeldoorn heeft Bieze Makelaars nog zes vestigingen in de regio. Makelaars Alwin Rijpstra en Frank Huibers staan voor persoonlijk contact en betrokkenheid. “Wij denken met u mee. De makelaars van Bieze, zijn goed opgeleid, zijn lid van NVM en gecertificeerd bij Vastgoedcert. Deskundigheid, stabiliteit en kwaliteit zijn gewaarborgd, dat is prettig om te weten in deze roerige tijden.

De makelaars van de Apeldoornse vestiging, Frank Huibers en Alwin Rijpstra, verkopen uw huis graag voor u. "En wij adviseren uw ook bij aankoop van een woning. Als u op zoek gaat naar een huis, ontmoet u vaak een makelaar die de belangen van de verkopende partij behartigt. Een aankoopmakelaar behartigt juist het belang van de kopende partij. Wij wijzen op minpunten van het huis, beoordelen de vraagprijs en onderzoeken de gegevens en het bestemmingsplan. En wij onderhandelen voor u. Omdat we daar veel ervaring mee hebben, verdienen we onszelf terug." Niet overtuigd?” Rijpstra: "Dan ga ik of mijn collega Huibers een bezichtiging gratis met u mee”.

Kennis maken met de makelaars van Bieze? “U bent van harte welkom bij de NVM-makelaar op de hoek.”.

Trefwoorden: Actieve Makelaar, Badhuisweg 49, Verhuisd,

Contact Bieze Makelaardij Apeldoorn

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share