Grip op wagenparkbeheer

Door: Car Costs Consultancy  18-07-2007

Wie zijn dat?

Car Costs Consultancy is in maart 2006 opgericht. Na ruim 6 jaar voor een leasemaatschappij te hebben gewerkt, werd het tijd om de opgedane kennis op het vlak van wagenparkbeheer en leasing om te zetten in maatwerkadvies naar bedrijven.

Wat doen ze?
Car Costs Consultancy is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van kostenbeheersing en besparing op een wagenpark, maar kan daarnaast ook -tijdelijke- ondersteuning bieden op het vlak van beheer.
Kostenbeheersing en mogelijke besparingen worden na een analyse van de huidige werkwijze inzichtelijk gemaakt, waarna een plan van aanpak wordt opgesteld.
In overleg met de opdrachtgever kan aan de hand van dit rapport bepaald worden of de voorgestelde te nemen maatregelen door henzelf, of door Car Costs Consultancy uitgevoerd worden, en binnen welke tijdsspanne een en ander gerealiseerd kan of zal zijn.

 

Kosten besparen op uw wagenparkbeheer?

Het wagenpark van uw onderneming is een grote kostenpost, maar wel een noodzakelijke. De meeste bedrijven hebben dit prima voor elkaar. De auto's worden geleasd, de contracten en voorwaarden met de leasemaatschappij zijn goed geregeld, en we betalen niet teveel.Toch blijkt maar al te vaak dat men (veel) geld kan besparen door een paar eenvoudige maatregelen te nemen. En afhankelijk van de grootte van het wagenpark kan dit op jaarbasis héél veel geld worden. Hoe? Door een onafhankelijk bureau in te schakelen dat eens kritisch naar de huidige werkwijze kijkt. En naar uw afspraken met de leasemaatschappij. En naar de afspraken met uw verzekeringsmaatschappij. En naar uw wagenparkreglement. En naar uw arbeidsvoorwaarden. En naar uw brandstofverbruik. En naar uw inkoopvoorwaarden. En naar uw stilstaande auto's. En daar een advies over uitbrengt, waardoor het beheer over uw wagenpark ineens een stuk efficiënter blijkt te kunnen. Aantoonbaar, en blijvend. Ook nieuwsgierig geworden? Maak eens een afspraak met Car Costs Consultancy. Voor grip op (uw) wagenparkbeheer!