Citroën Automobielbedrijf Coolen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van de Dierenriem 38 , 7324 AA Apeldoorn, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Citroën Automobielbedrijf Coolen BV

Automobielbedrijf Coolen B.V. is dé Citroën dealer voor Apeldoorn en omstreken. Samen met ons filiaal in Deventer bedienen wij al jaren onze klanten in de omgeving.

Coolen Apeldoorn is voortgekomen uit respectievelijk de bedrijven Joh. W. Schimmel en Slenters en al meer dan 55 jaar dealer voor Citroën in de regio Apeldoorn. In die 55 jaar hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze klanten en relaties met daarbij een hoge klanttevredenheid. U kunt ons vinden op het bedrijvenpark in Apeldoorn-Noord aan de Laan van de Dierenriem 38.

Op 1 januari 2009 is het dealerschap van Citroën voor Deventer en omstreken overgenomen. De vestiging in Deventer heeft ook al lange historie met Citroën. Ons bedrijf is gevestigd aan de Solingenstraat 11 op het moderne bedrijventerrein De Weteringen. Dit handelspark ligt vrijwel direct aan afslag 24 Deventer - Oost van de rijksweg A1.

Bij ons is uw CITROËN in vertrouwde handen. Ons doel: uw auto in optimale conditie houden. Ook staan onze medewerkers u met raad en daad terzijde bij de aanschaf van een nieuwe CITROEN .

Op onze website leest u alles over de producten en diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.
Wij heten u van harte welkom in onze vestiging!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Citroën Automobielbedrijf Coolen BV in Laan van de Dierenriem 38, Apeldoorn Gelderland 7324 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7324 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820364]