Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’

Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’ van Congresbureau Veluwe

Door: Congresbureau Veluwe  16-10-2007
Trefwoorden: Congres, Uitnodiging, Congresbureau

UGCHELEN – Het begin dit jaar opgerichte Congresbureau Veluwe presenteert zichzelf én de Veluwe op donderdag 20 november aanstaande met een relatiedag in Golden Tulip Garderen. Dit gratis toegankelijke evenement is bedoeld voor professionele congres-organisatoren (uiteenlopend van directiesecretaresses tot trainingbureaus en meetingplanners).

Bezoekers kunnen die dag, op de informatiemarkt, kennismaken met Congresbureau Veluwe en de aangesloten Veluwse hotels en congreslocaties. Daarnaast is er een seminar, met optredens van Ingrid Rip en Hans Steenbergen. Ingrid Rip (zelfstandig congresconsulent) geeft tips voor het organiseren van hét perfecte congres en Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Horeca) zal op geheel eigen wijze duidelijk maken dat vergaderen op de Veluwe werkt als ‘zuurstof voor de brains’.

Om het aangename met het nuttige te verenigen, kunnen bezoekers van de relatiedag van Congresbureau Veluwe deelnemen aan vier verschillende workshops: men kan tapas leren maken, whisky proeven, zich laten adviseren over ‘persoonlijke kleuren’ of de fijne kneepjes van visagie leren.

De relatiedag van Congresbureau Veluwe duurt van 12.30 tot 17.30 uur en wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij ook twintig Veluwse ‘weekendjes weg’ worden verloot. Geïnteresseerden kunnen voor het hele programma terecht op www.congresbureauveluwe.nl. Men kan zich hier ook direct inschrijven voor de relatiedag en eerdergenoemde workshops. Aanmelden kan ook via [email protected]

Trefwoorden: Congres, Congresbureau, Uitnodiging