Corporate Facility Partners introduceert flexibele kantoorhuisvesting met FlexOffice

Door: Corporate Facility Partners  06-03-2006
Trefwoorden: Flexoffice

FlexOffice biedt leegstandsproblematiek het hoofd

Apeldoorn, 6 maart 2006 - Vandaag introduceert Corporate Facility Partners, specialist op gebied van geïntegreerd facility management, een nieuw concept onder de naam FlexOffice. FlexOffice biedt flexibele en tijdelijke kantoorruimte op toplocaties in heel Nederland afgestemd op de gewenste specificaties, faciliteiten en het budget van de opdrachtgever. FlexOffice houdt hiertoe continue overzicht op tijdelijke leegstand en levert deze op als complete kantoorruimte inclusief facility services.
Het aanbod van kantoorruimtes is afkomstig van top 100 bedrijven en organisaties in Nederland. FlexOffice maakt de ruimte beschikbaar en levert alle gewenste aanvullende diensten, zoals bijvoorbeeld ICT, schoonmaak, beveiliging en catering. Hierdoor kan de kostenpost ter grootte van de huur en bijbehorende servicekosten van bestaande leegstaande kantoorruimtes vermeden worden. FlexOffice speelt hiermee in op de huidige leegstandsproblematiek in Nederland.
Bram Adema, directeur en oprichter van Corporate Facility Partners: "Momenteel hebben we meer dan 300.000 vierkante meter kantoorruimte op ruim 250 toplocaties door heel Nederland beschikbaar. Voor de realisatie van flexibele huisvesting heeft FlexOffice strategische partnerships met KPN, Sligro, DHV en NS. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers kunnen we met FlexOffice op iedere plek kantoorruimte leveren inclusief alle gewenste services."
FlexOffice is onderdeel van Corporate Facility Partners. Corporate Facility Partners, rekent een aantal grote opdrachtgevers zoals de ABN Amro, Universiteit Utrecht, de Rijksgebouwendienst en de NS onder haar klanten. Voor deze opdrachtgevers zijn forse besparingen behaald op de integrale kosten. Dit werd gerealiseerd door het doorlichten van de servicekosten, de herijking van strategieën, benchmarking, het uitvoeren van technische audits, het overnemen van FM afdelingen en het uitvoeren van facility scans.

"De economische situatie dwingt tot kostenreductie. Vooral op gebied van facility management en vastgoed liggen hier kansen. Corporate Facility Partners heeft in 2005 de oprichting van FlexOffice samen met een aantal toonaangevende gebruikers van kantoren voorbereid. Met FlexOffice staat 2006 in teken van verdere groei en innovatie", aldus Adema.

Trefwoorden: Flexoffice

Contact Corporate Facility Partners

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share