Erik Scholten hodn Klussenier

Afdrukken

Is Erik Scholten hodn Klussenier incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: concertstraat 5 , 7323 KM Apeldoorn, Gelderland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Erik Scholten hodn Klussenier

Mijn naam is Erik Scholten en samen met mijn vrouw Bianca en onze kinderen woon ik met veel plezier in Apeldoorn. Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of voor de plaatsing van een dakkapel, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de bouw. Ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen op
verschillende gebieden in de verbouw-, onderhoud- en renovatiebranche. Vanwege mijn ruime ervaring en gedegen vakkennis kunt u mij inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van sanitair, elektra, installatiewerk of renovatie- en nieuwbouw.

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt bij mij terecht voor het vervangen van een stopcontact of het ophangen van een lamp tot aan de complete verbouwing van uw woning! Op het gebied van timmerwerk en installatiewerk is alles mogelijk, bijvoorbeeld: het plaatsen van een keuken, badkamer of de verbouwing van uw toilet. Maar ook voor een zolderverbouwring inclusie

Kaart

Producten en diensten

beschikbaar voor al uw kleine en grote klussen in en rondom uw huis van Erik Scholten hodn Klussenier thumbnail

beschikbaar voor al uw kleine en grote klussen in en rondom uw huis

18-03-2016

Ik, Erik Scholten hodn Klussenier, ben beschikbaar voor al uw kleine en grote klussen in en rondom uw huis.Nieuws & updates

erik scholten start eigen klusbedrijf onder de naam klussenier van Erik Scholten hodn Klussenier thumbnail

erik scholten start eigen klusbedrijf onder de naam klussenier

18-03-2016

Erik Scholten start eigen klusbedrijf onder de naam Klussenier in Apeldoorn. Beschikbaar voor al uw kleine en grote klussen in en rondom uw huis.Is Erik Scholten hodn Klussenier in concertstraat 5, Apeldoorn Gelderland 7323 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Geen Voorrijkosten diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Geen Voorrijkosten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7323 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813467]