Gezondheidsmanagement | Vitaliteitsmanagement

Door: Fitter En Slanker  04-05-2012
Trefwoorden: Personal Coaching, Lifestyle, Personal Training

Als werkgever ben je erbij gebaat dat je werknemers gezond en fit zijn. Als een werknemer ziek is loopt dit al snel in de cijfers.

Overgewicht
Ongeveer 50% van de Nederlanders zijn te dik. Overgewicht heeft weer invloed op zaken zoals hoge bloeddruk, hart en vaat ziekten, diabetes, enzovoort. Het is dan ook belangrijk om u werknemers begeleiding te bieden op het gebied van gezonde leefstijl.

Gezondheidsmanagement  |  Vitaliteitsmanagement
Het is namelijk ten alle tijde beter om te voorkomen dan te genezen. Daarom is het de overweging waard om leefstijlcoaching in zetten ten behoeve van gezondheidsmanagement. Natuurlijk is het een investering om je werknemers gezond en fit te krijgen, maar dit verdient u dubbel en dwars terug.

Afvallen
In zo’n traject worden uw werknemers begeleidt op het gebied van gezonde voeding én voldoende beweging, door een deskundige, met als doel afvallen en/of (weer) fit en vitaal worden. Ik houd mij afzijdig van zaken zoals het crash dieet en andere tijdelijk werkende middelen. Uw werknemers kunnen rekenen op advies over gezond eten op basis van het voedingscentrum en sportadvies door een sport instructeur.

Begeleiding door een leefstijlcoach
Ik wil mijn diensten op dit vlak graag aan uw bedrijf aanbieden. Ik ben zelfstandig én heb verscheidene ZZP-ers in mijn netwerk (6 gewichtsconsulenten, diëtisten, diverse fitness en conditietrainers én waar nodig diverse mental coaches) zodat ik alle klussen van klein tot groot kan verzorgen.

Het traject
Indien er géén afwijkende problematiek aan de orde is (denk aan bijvoorbeeld diabetes maar ook aan eetstoornissen) duurt een traject 8 gesprekken (2 keer 1 uur + 6 keer een 1/2 uur) inclusief intake. De lengte van een traject is ongeveer 6 maanden.

Tarief
Neem contact met mij op voor een op maat gemaakt tarief voor gezondheidsmanagement.

Trefwoorden: Gezondheidsmanagement, Leefstijl, Lifestyle, Personal Coaching, Personal Training, Vitaliteitsmanagement

Andere producten en diensten van Fitter En Slanker

afvallen onder professionele begeleiding van Fitter En Slanker thumbnail
04-05-2012

afvallen onder professionele begeleiding

Door een gezondere leefstijl aan te leren is afvallen makkelijker en is het resultaat blijvend