succesverhalen

Door: Fitter En Slanker  04-05-2012
Trefwoorden: Afvallen, Afslanken, Lifestyle

“Ik ben onder begeleiding van Remko ±6-7 kilo afgevallen. Ik was niet erg zwaar, maar wilde voorkomen dat het uit de hand zou lopen, dus wou ik wat afvallen. D.m.v een aantal aanpassingen en iets minder eten en drinken dan voorheen is het vrij gemakkelijk gegaan. Gelukkig heb ik geen crash dieet gekregen, maar goede adviezen over gezonde voeding. Ook ben ik wat meer gaan bewegen, vaker stukje wandelen, meer op de fiets etc. Het duurde wel even (zo´n 3-4 maanden) maar dat is niet erg, want mijn manier van eten is gewoon aangepast en het kost geen moeite om dit vol te houden. Ik schommel nu nog steeds zo rond mijn gewenste gewicht. Soms een kilo meer, soms een kilo minder. Ik ben zeer tevreden met deze manier van werken”.
R. Apeldoorn

“Ik ben bij Remko geweest voor hulp met afslanken. Ik vond mijzelf zo´n 10 kilo te zwaar én ik vond dat ik er nu echt wat aan moest doen. D.m.v een stok achter de deur en wat veranderingen in mijn eetpatroon (waaronder minder snacken) ben ik in ongeveer een half jaar tijd die 10 kilo kwijt. Ik kan nu prima zelfstandig mijn nieuwe patroon blijven aanhouden. Ik raad iedereen aan om wat begeleiding bij dit proces te nemen én Remko is een goede”.
Anne, Apeldoorn

“Vanuit mijn werkgever heb ik een leefstijl traject bij Remko gevolgd met als doel 10 kg afvallen. Tijdens de 8 consulten kreeg ik adviezen over gezonde voeding, sporten en beweging. Ik ben mijn gewenste 10 kilo (van 93 naar 83) afgevallen én daar ben ik erg blij mee! Ik was na 4 maanden al op mijn streef gewicht én we hebben de laatste afspraak wat later laten plaatsvinden voor een stukje nazorg. Ideaal want zo ben ik ook succesvol tijdens de wintermaanden op gewicht gebleven. Ik vond de begeleiding een succes. Wat ik voornamelijk fijn vond is wat theorie in het begin over het lichaam, voeding, overgewicht en afslanken. Zo was het een eye opener dat één kilo lichaamsgewicht 7000 kilocalorieën is. Dit heeft me op het juiste pad gezet, want een kilo afvallen kun je dus niet alleen met voeding of beweging realiseren, het moet een combinatie zijn! Ik zou Remko van Fitter en Slanker zeker aan andere mensen aanraden…”
“Hoi Remko, hoe is ‘t? Ik heb afgelopen paasdag een nieuwe weegschaal gekocht, zo eentje die wel wat weg heeft van die van jou. Mijn gewicht op dit moment is 76.0 kg en een vetpercentage van 15.6. Zoals je ziet ik ga gewoon door. Ik laat af en toe nog wel het e.e.a. van me horen.”
J.S.

“Remko heeft mij erg goed geholpen in het behalen van mijn doel. Als krachtsporter (die van lekker eten houdt) had ik moeite om mijn vetpercentage lager te krijgen én dus moeite met afvallen. Ik ben naast de krachtsport hierom veel gaan hardlopen maar toch bleef mijn vetpercentage gelijk. Remko gaf mij het advies om ‘meer en gezonder’ te gaan eten, ook heb ik meer eetmomenten ingelast zodat mijn stofwisseling ‘uit de slaapstand’ is gekomen en op gang blijft. Door Remko’s coaching heb ik nu betere controle over mijn gewicht, ik eet gezonder en toch nog lekker, je moet alleen de juiste producten kiezen. Naderhand komen er altijd nog wel wat vragen naar boven waarbij Remko uitgebreid op antwoord. Helemaal tevreden, bedankt!”
Steve

“Ik heb bij Remko precies de hulp gevonden die ik nodig had. Nadat ik zo’n 3 jaar geleden op mijzelf ben gaan wonen, merkte ik dat ik ieder jaar een paar kilo aankwam. Uiteindelijk had ik licht overgewicht. Ik wist al wel iets af van gezond eten, maar had niet de juiste kennis om dit toe te passen. Remko heeft me laten zien dat er veel meer achter zit, en dat andere dingen gezond zijn dan dat ik dacht. Daarnaast heeft hij me geleerd om deze kennis toe te passen. Uiteindelijk ben ik ongeveer over een periode van 4 maanden een aantal keren bij hem geweest. In totaal ben ik bijna 9 kilo afgevallen, mijn BMI is gezakt van 25.8 naar 23.3, mijn vetpercentage is met 6,5% gezakt en voor mij het belangrijkste: Mijn middelomtrek is met 6 centimeter afgenomen. Dankzij Remko weet ik nu wat gezond eten inhoud en dat dit veel lekkerder en beter is dan mijn vorige eetpatroon. Ik weet nu ook hoe ik dit eetpatroon kan vasthouden en hoe ik nog meer kan afvallen! Bedankt voor alle hulp! Ik zou Fitter en Slanker zeker aanraden aan anderen die willen afvallen!”
Sjoerd Heida, Apeldoorn

Remko, je begeleiding was goed en duidelijk, je hebt me veel informatie gegeven waar ik nu ook na de begeleiding mee uit de voeten kan. Wat me het meeste bij zal blijven is dat er een verschil is tussen bruin en volkoren brood. Ik dacht altijd dat bruin brood goed was, maar ik leerde dat dit een fabeltje was. Ik adviseer nu zelf veel mensen om meer volkoren brood te eten!Ondanks mijn schildklier aandoening ben ik toch in zo’n 6 maanden tijd 10 kilo afgevallen. Soms speelt die aandoening weer even op én kom ik weer iets aan, maar ik weet dat dit tijdelijk is. Ik kan ook bepaalde riemen weer om!Ik zet het gewoon lekker door en dan zal ik vanzelf op gezonde wijze nog meer afvallen
E.S. Apeldoorn

Trefwoorden: Afslanken, Afvallen, Diëtist, Gezonde Voeding, Leefstijl, Lifestyle, Voedingsadvies, Voedingsdeskundige