Gigastore brengt ‘Ladyplayer’ op de markt

Door: Gigastore  18-04-2006
Trefwoorden: Retail, Mediaspeler, Personal Audio

Apeldoorn, april 2006 - Gigastore.nl, dè online shop voor multimediaproducten brengt een unieke multimediaspeler op de markt. De MP410 is dankzij zijn chique design, leuke kleur en gebruiksvriendelijkheid, erg geschikt voor dames die geïnteresseerd zijn in het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gadgets en multimedia.

De MP410 is altijd en overal te gebruiken, hij heeft een speelduur van maar liefst drie uur en dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat past hij in iedere handtas.

Je kunt de mediaspeler rechtstreeks aansluiten op je televisie, een computer is hierbij niet nodig. Vervolgens kun je beelden opnemen van je televisie en direct afspelen op de MP410. Andersom kun je ook bestanden vanaf de speler afspelen op je televisie- of computerscherm. Ook aan het geluid is gedacht: externe speakers zijn ingebouwd.

Ben je niet thuis, maar wil je de nieuwste videoclip van je favoriete artiest niet missen? Geen nood, het is mogelijk om de mediaspeler van tevoren in te stellen! Na opname mail je deze clip rechtstreeks naar je vriend of vriendin.

Heb je eindelijk die droomreis gemaakt dan wil je de foto’s hiervan natuurlijk aan iedereen laten zien. De MP410 toont jouw mooiste foto’s op het scherpe 2.5 inch beeldscherm in een slideshow. Op deze manier beleef je jouw droomvakantie telkens weer!

Naast beeld kun je uiteraard ook muziekbestanden afspelen en gesprekken of ander geluid opnemen.

De MP410 heeft een Nederlands menu, een zeer fraai design en is verkrijgbaar in de kleuren rood metallic en zwart, dus ook leuk voor de heren.

Voor de technici onder ons: de MP410 bevat een SD-kaart Video recorder en heeft een hoge opname kwaliteit, namelijk 640 x 480. Middels een SD-kaart is het geheugen tot maximaal 2 GB uit te breiden. Ter verduidelijking: 1 GB is goed voor ruim anderhalf uur opname in hoge kwaliteit.

De mediaspeler bevat een intern geheugen van 128 MB, een oplaadbare li-ion batterij en een USB 2.0 aansluiting om bestanden van en naar de computer te kopiëren.

Trefwoorden: Mediaspeler, Mp410, Personal Audio, Personal Video, Retail,

Contact Gigastore

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share