Heeren Investors benoemt Maurits Aalders tot Algemeen Directeur

Heeren Investors benoemt Maurits Aalders tot Algemeen Directeur van Heeren Investors

Door: Heeren Investors  11-02-2009
Trefwoorden: Documentbeheer, Documentmanagement, Grafinex

Apeldoorn, 10 februari 2009 – Holdingmaatschappij Heeren Investors, specialist op het gebied van documentgerelateerde oplossingen, heeft Maurits Aalders (41) benoemd tot Algemeen Directeur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de holding en de werkmaatschappijen Gedon, Grafinex en Intellimens.

Maurits heeft jarenlange ervaring in zowel de documentbranche als het resellerkanaal. Zo heeft hij zestien jaar diverse functies bekleed bij Xerox Nederland en Xerox Europa, zoals Marketing Director en European Reseller Channel Director. In 2008 maakte hij de overstap naar Heeren Investors waar hij de functie van Marketing Directeur bekleedde.

“Ik ben erg verheugd met deze volgende stap in mijn carrière. Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt is het prettig om weer op lokaal niveau aan de slag te gaan”, aldus Maurits Aalders. “Het goed stroomlijnen van de documentprocessen wordt in Nederland steeds belangrijker. Nu economisch mindere tijden zijn aangebroken is er voor bedrijven veel winst te behalen door documentprocessen efficiënt in te richten. Het is voor mij dan ook het doel om Heeren Investors uit te bouwen tot een concern met specialisaties op elk deelsegment van het documentproces, waarbij elke werkmaatschappij in de markt wordt herkend als kwalitatief hoogwaardig.”

----------------

Noot voor de redactie: Bijgesloten een foto op hoge resolutie van Maurits Aalders, Algemeen Directeur van Heeren Investors

Over Heeren Investors
Holdingmaatschappij Heeren Investors is specialist op het gebied van documentgerelateerde oplossingen en bestaat uit de werkmaatschappijen Gedon, Grafinex en Intellimens.

Over Grafinex
Grafinex is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.

Over Gedon
Gedon is specialist in het efficiënt inrichten van documentstromen. Gedon biedt oplossingen voor optimaal printen tot digitaal archiveren en efficiënt informatie delen voor alle bedrijfstakken op elk niveau. Gedon investeert voortdurend in de ontwikkeling van de nieuwste technologieën om optimaal te kunnen adviseren in hardware- en softwareproducten. Ondernemingen die voor Gedon kiezen, zijn verzekerd van een op maat gemaakte oplossing voor documentstromen die de efficiency vergroten. Daarnaast is Gedon gespecialiseerd in de levering van supplies en kantoorbenodigdheden. Gedon heeft vestigingen in Almelo en Groningen. Meer informatie is te vinden op www.gedon.nl.

Over Intellimens
Intellimens Consultancy & Service is een ervaren partner die advies en ondersteuning biedt voor document en workflow management. Intellimens adviseert organisaties op hoog niveau bij het ontwerpen, integreren en managen van diverse documentgerelateerde processen. De expertise van Intellimens ligt op het gebied van factuurverwerking, documentmanagement en formulierverwerking. Samen met gerenommeerde partners biedt Intellimens oplossingen op maat. Intellimens is gevestigd in Apeldoorn. Meer informatie is te vinden op www.intellimens.nl.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-58 22 730
[email protected]

Trefwoorden: Documentbeheer, Documentmanagement, Gedon, Grafinex, Intellimens

Contact Heeren Investors

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share