Henk van Tongeren Bronbemaling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwaansprengweg 9 , 7332 BE Apeldoorn, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Henk van Tongeren Bronbemaling

Henk van Tongeren heeft de meest uiteenlopende disciplines in huis. Dat werkt snel, gemakkelijk, overzichtelijk en kostenbesparend.

Henk van Tongeren Bronbemaling houdt zich, naast het bemalen van bouwputten en sleuven, ook bezig met het boren van o.a. winputten t.b.v. drinkwatervoorzieningen, beregening, industriewater en brandputten. Ook moet hierbij gedacht worden aan boringen t.b.v. warmte- en koudeopslag.

Voor het maken van het boorgat beschikt de firma Henk van Tongeren over een uiteenlopende reeks aan boortechnieken.

Wij verrichten ook herstelwerkzaamheden aan putten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld al bestaande brandputten opknappen, zodat deze weer jaren meekunnen.

Voor het uitvoeren van open- of oppervlaktebemalingen beschikken wij over een groot arsenaal aan klokpompen, membraampompen en (zelfaanzuigende)centrifugaalpompen die tevens voor de verhuur beschikbaar zijn.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HenkvanTongerenBV

Categorieën: Mining

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Apeldoorn Gelderland

Is Henk van Tongeren Bronbemaling in Zwaansprengweg 9, Apeldoorn Gelderland 7332 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7332 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714805]