Hoogendoorn Fysiotherapie & Therapiecentrum De Beek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hattemse Beek 140 , 7335 PH Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Hoogendoorn Fysiotherapie & Therapiecentrum De Beek

Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie in de verschillende disciplines; algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie (Maitland), Mulligan en Medical taping.

Het praktijkgebouw is een modern pand dat toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, het heeft veel mogelijkheden; een grote oefenzaal voor de kinderen en volwassenen en verschillende behandelruimtes.

In deze fysiotherapiepraktijk werkt een enthousiast team met brede kennis en ervaring samen om met jou aan het verbeteren van je gezondheid, ten aanzien van klachten aan je bewegingsapparaat/ motoriek.
We zijn gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, manuele therapie en ouderen. Iedereen van 0 tot 100 krijgt bij ons een programma op maat.
Onze Missie is:
Mensen helpen naar een betere gezondheid en beter bewegen. Met een goede gezondheid en als je goed in je lijf zit kan je het beste uit jezelf halen en participeren in de samenleving. Dit door een open beschermd klimaat in onze praktijk. Het team werkt op professionele wijze aan het herstel van de cliënten.

Specialisaties
Wij zijn een gespecialiseerde praktijk voor manuele therapie ( van der Bijl), kinderfysiotherapie, huilbaby’s, medical taping en Mulligan. Bij ons is klein en groot in goede handen bij onze therapeuten. Waar nodig komen wij bij u aan huis.

Therapiecentrum De Beek
Is een samenwerking van Caroline Hoogendoorn (Kinderfysiotherapeut), en ander disciplines die met kinderen werken zoals Ingrid Sol pedagoog/kinder coach en Samantha Zimmer met Kidz swing. Wij willen met onze samenwerking kinderen beter kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogendoorn Fysiotherapie & Therapiecentrum De Beek in Hattemse Beek 140, Apeldoorn Gelderland 7335 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7335 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826297]